Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na skraju sadu

Ogród na skraju sadu

anula_wn 18:46, 08 sie 2012

Kasiu, ależ pięknie !!! jak gęsto
ja swojego derenia przycięłam 2 dni temu, bo mi się kładł ...
ale powiem Ci, że limelighty też muszą być wiązane ! kwiaty są ogromne i ciężkie , a po deszczu - leżą na ziemi....Ale anabelka - moja miłość niespełniona !
Moniika 12:24, 12 sie 2012

Witaj! Obejrzałem Twój wątek od początku... Alez zmiany spektakularne!! Pięknie takie widoki optymistycznie działają na tych co muszą zaczynać od początku... To akurat nie ja , ale tak ogólnie myśle pozdrawiam m
Neska 14:05, 12 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Kasiu, ależ pięknie !!! jak gęsto
ja swojego derenia przycięłam 2 dni temu, bo mi się kładł ...
ale powiem Ci, że limelighty też muszą być wiązane ! kwiaty są ogromne i ciężkie , a po deszczu - leżą na ziemi....Ale anabelka - moja miłość niespełniona !

Aniu u mnie w szkółce anabelki tylko były, dlatego mam ich kilka. Jednak od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką limki.
Neska 14:08, 12 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Witaj! Obejrzałem Twój wątek od początku... Alez zmiany spektakularne!! Pięknie takie widoki optymistycznie działają na tych co muszą zaczynać od początku... To akurat nie ja , ale tak ogólnie myśle pozdrawiam m

Dzięki jeszcze dużo pracy żeby nasz ugorek stał się faktycznie ogrodwm. Teraz na placu rozbudowa.
an_tre 14:20, 12 sie 2012

Witaj Nesko pospacerowałam po ogrodzie i podziwiałam twój gaj najbardziej podobają mi się horti miłej niedzieli buziaki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Neska 21:55, 12 sie 2012

an_tre napisał(a)
Witaj Nesko pospacerowałam po ogrodzie i podziwiałam twój gaj najbardziej podobają mi się horti miłej niedzieli buziaki

Aniu miło Cię gościć.
nebel 18:29, 13 sie 2012

Neska witam i dzikuję za odzwiedziny, ale ja na razie nie pokazuję tej części swojego ogrodu, który wyglada jako tako. Pokazuję raczej problemy jakie mam do rozwiązania, licząc,że forumowicze podpowiedza mi albo najlepiej znajdę w ogrodach innych forumowiczów rozwiązanie dla siebie.
Pozdrawiam serdecznie. ewa
anula_wn 11:22, 15 sie 2012

Kasiu, jak remonty? do przodu ?
ogrodu za bardzo Ci nie zmasakrowali....?
barbara_kraj... 16:46, 15 sie 2012

Kasiu, ależ Ty musisz mieć urodzajną ziemię!
Rośliny cudowne, zdrowe. Rosną jak na drożdżach!
Neska 22:33, 15 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Kasiu, jak remonty? do przodu ?
ogrodu za bardzo Ci nie zmasakrowali....?

Aniu dziś święto więc budowa stoi rozumiem nic nie mówię. Świętować trzeba. Niestety jutro ODPUST u nas w parafii i powiedzieli, że nie da się robić. Załamka. Szkoda, że mój M musi iść do pracy. Nawet dziś wolnego nie miał, bo dyrekcja spytała czy chcą mieć wolne dziś czy w sobotę. Dzielnica, w której mieszkam kiedyś była odrębną wsią, która została dołączona do miasta. Odpust jest i koniec bierzesz się za pracę podpadłeś.