Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na skraju sadu

Ogród na skraju sadu

malwes 21:36, 11 wrz 2012

Kasiu, dawno mnie tu nie było i jestem pod ogromnym wrażeniem!
Warzywka super, zrobić tyle rozsad roślinek to naprawdę duży sukces. Hortensje rosną przepięknie...a derenia Elegantissima i ja uwielbiam. Też mam u siebie.

Mam nadzieję, że remont postępuje zgodnie z oczekiwaniami
Neska 06:19, 18 wrz 2012

Dzięki Gosiu. Remont miał być już skończony a grzebiemy się nadal. Och te firmy. Niestety z moimi dereniami coś się dzieje. Połowa żywopłotu piękna,a druga schnie.
anula_wn 14:33, 18 wrz 2012

Kasia, dajecie radę....? bo remonty sa męczące, zwłaszcza w takim jak Wasz wymiarze!
]trzymam kciuki nieustannie
kaisog1 15:32, 18 wrz 2012

Kasia może te derenie cos podgryza?
Neska 21:12, 01 paź 2012

kaisog1 napisał(a)

Gosia już nie wiem co myśleć. Marnieje połowa żywopłotu reszta ok
an_tre 23:33, 24 paź 2012

Nesko co u ciebie słuchać dawno cie tu nie bylo pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 00:05, 25 paź 2012

Neska napisał(a)

Może czymś podlany? Przy remontach różnie się dzieje
Neska 17:28, 26 paź 2012

an_tre napisał(a)

Aniu dzięki za pamięć. Niestety mam wrażenie, że doba się skraca. Praca, dom remonty, zajęcia dodatkowe dzieci. Ostatnio z niczym nie mogę zdążyć. W ogrodzie nie ma co pokazać, bo wiele zniszczyli robotnicy. Na każdym kroku trzeba nadzorować ekipę remontującą. Zaglądam do Waszych ogrodów tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad.
Neska 17:31, 26 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Może czymś podlany? Przy remontach różnie się dzieje

Basiu zastanawiam się czy to jednak nie mszyce tak umęczyły moje derenie. Nie oglądałam ich zbyt dokładnie przez te remonty. Kiedy jednak kolejne krzaki zaczęły źle wyglądać podpatrzyłam, że są oblepione mszycami. Część liści już opadło po pierwszym przymrozku nie ma co opryskiwać. Pozostaje mi chyba dokładnie wygrabić liście,które pod nimi leżą.
an_tre 19:31, 26 paź 2012

Neska napisał(a)

Aniu dzięki za pamięć. Niestety mam wrażenie, że doba się skraca. Praca, dom remonty, zajęcia dodatkowe dzieci. Ostatnio z niczym nie mogę zdążyć. W ogrodzie nie ma co pokazać, bo wiele zniszczyli robotnicy. Na każdym kroku trzeba nadzorować ekipę remontującą. Zaglądam do Waszych ogrodów tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad.
Kasiu nie martw się bałaganem robotnicy przecież kiedyś skończą i będziesz mogła działać w ogrodzie, a roślinki odrosną Też mam mały remont. naprawialiśmy dach i musiałam usunąć ze ścian budynku dzikie wino bo wszędzie się wciskały jego macki moje dzieci już duże i samodzielne, a też nie mogę nadążyć z robotą, coś spowolniałam nie przejmuj się
życzę spełnienia realizacji
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies