Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

polinka 18:25, 15 sty 2015

U mnie dwa lata po przeprowadzce i też jeszcze jedna żarówka wisi i chyba jeszcze długo powisi bo nie mam pomysłu co tam pasuje Przez zimę szukałam lamp ale do ogrodu
Mathildis 21:36, 15 sty 2015

U mnie jeszcze 3 tymczasowe abażurki papierowe i IKEI wiszą, ale co tam jak się coś spodoba to kupię
Dzięki za ściągę z nawozów chętnie skorzystam.
Dobrze Was oglądać i czytać, też powinnam już planować wiosnę w ogrodzie, ale ... na razie mi się nie chce i parę innych rzeczy załatwiam (takie coroczny przegląd stanu zdrowia )
siakowa 07:27, 16 sty 2015

to u mnie tez wisi żarówka i to w najmniej odpowiednim miejscu... w wiatrołapie :/
Jagodaa 07:53, 16 sty 2015

Haha, u mnie nie wiszą żarówki, ale to co wisi już mi się nie podoba. A najgorsze, że nie mogę znaleźć czegoś, co by mi się podobało, a raczej... co by pasowało do mojej wizji i wymagań .

U mnie ciepło i słonecznie, byłam tak zamyślona rano - nad tymi lampami -, że nie zwróciłam nawet uwagi, ile jest stopni .
aleksandra_g 11:00, 16 sty 2015

widzę, że nie jestem jedyna z tymi żarówkami ale od paru dni mam komplet lamp w domu! wow normalnie aleee urodził mi się nowy pomysł na nowe punkty i ni jak nie mogę dopasować nic do tego co mam, więc nie wiem czy znowu jakiejś rewolucji nie będzie

u nas dziś 9 stopni i słoneczko, otworzyłam okno w biurze i normalnie czuć wiosnę! ;]
Ewkakonewka 18:44, 16 sty 2015

Żarówki trzeba przejść nie ma inaczej Na dom na zewnątrz wiedziałam jakie chce lampy zanim dom powstał, a w środku noooo to już nie było łatwe
ewa004 18:51, 16 sty 2015

Ja jestem na etapie szukania ładnego i NIE DROGIEGO stołu i krzeseł
Może coś polecicie
Jagodaa 17:20, 17 sty 2015

aleksandra_g napisał(a)

u nas dziś 9 stopni i słoneczko, otworzyłam okno w biurze i normalnie czuć wiosnę! ;]

O jak dobrze, że dziś już weekend i można spędzić dzień w domu .
Jagodaa 17:21, 17 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Żarówki trzeba przejść nie ma inaczej Na dom na zewnątrz wiedziałam jakie chce lampy zanim dom powstał, a w środku noooo to już nie było łatwe

Lampki do podświetlenia drzew na szczęście poleciły już Dziewczyny, bo strawiłabym pewnie mnóstwo czasu na szukaniu odpowiednich .
Jagodaa 17:22, 17 sty 2015

ewa004 napisał(a)
Ja jestem na etapie szukania ładnego i NIE DROGIEGO stołu i krzeseł
Może coś polecicie

Jak na coś wpadnę, dam znak .