Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Tusiala 08:44, 25 wrz 2014

ewsyg napisał(a)
Iwonko, bardzo urokliwe miejsce

Iwonko Zebirius jest po prawej stronie a ten po lewej, przy rozchodniku jak się nazywa? Wiesz jak na razie umiem rozróżnić tylko parę miskantów ale pracuję nad tym

ryska 20:05, 25 wrz 2014

Tą żurawkę ciemną nn też mam, kupiłam na rynku i też nie było nazwy.
Juka w kamyczkach wygląda zacnie. Mam fioła na ich punkcie i cały czas obmyślam im dobre towarzystwo
Moje zdrówko po japońsku - jako tako Dziękuję
Pozdrawiam i uściski przesyłam.
basia3 10:00, 28 wrz 2014

Witam również serdecznie podglądałam twój ogród już od jakiegoś czasu, pozdrawiam serdecznie
yolka 10:02, 28 wrz 2014

Byłam dzisiaj z rana
basia3 10:40, 28 wrz 2014

mój ogród potrzebuje jeszcze bardzo wiele zmian żeby się z Twoim mógł równać, na obronę dodam żemój ma dopiero dwa lata.
basia3 10:42, 28 wrz 2014

w którym rejonie naszej przeogromnej metropolii mieszkasz???
Viola 14:16, 28 wrz 2014

ewsyg napisał(a)
Iwonko, bardzo urokliwe miejsce

Iwonko mam pytanie do juki bo widzę że u Ciebie pięknie rośnie. Ja mam 4 małe juki takie ok. 30 cm średnicy. Czy lepiej żeby rosły oddzielnie czy posadzić razem w jeden dołek? Może po dwie? Chciałabym żeby szybciej takie bujne były Sorki za interpunkcję ale klawisz z przecinkiem mi się zepsuł. Rozchodniki przepiękne- mam jeden mizerny ale może się rozrośnie w przyszłym roku (chyba taki jak Twój jeśli chodzi o kolor)
Ivvvona 21:31, 30 wrz 2014

Tusiala napisał(a)

Iwonko Zebirius jest po prawej stronie a ten po lewej, przy rozchodniku jak się nazywa? Wiesz jak na razie umiem rozróżnić tylko parę miskantów ale pracuję nad tym

Marta, ten pierwszy to Malepartus - przynajmniej pod taką nazwą go kupiłam, ale wiesz - pomyłki sie trafiają.
Ivvvona 21:34, 30 wrz 2014

ryska napisał(a)
Tą żurawkę ciemną nn też mam, kupiłam na rynku i też nie było nazwy.
Juka w kamyczkach wygląda zacnie. Mam fioła na ich punkcie i cały czas obmyślam im dobre towarzystwo
Moje zdrówko po japońsku - jako tako Dziękuję
Pozdrawiam i uściski przesyłam.

Moja juka choć rosnie w tym miejscu juz trzy lata,to jeszcze nie kwitła, aleza to urosła znacznie. Renatko, zdrowiej, bo wiesz że masz nieustanne zaproszenie do mnie
Ivvvona 21:36, 30 wrz 2014

yolka napisał(a)
Byłam dzisiaj z rana

Jolu, ciesze się z każdych odwiedzin Ja niestety znów mam przymusową przerwę na forum z powodu awarii sprzętu. Dziś wreszcie mam pożyczony od córki laptop i kontakt ze światem