Iwonko Zebirius jest po prawej stronie a ten po lewej, przy rozchodniku jak się nazywa? Wiesz jak na razie umiem rozróżnić tylko parę miskantów ale pracuję nad tym
Tą żurawkę ciemną nn też mam, kupiłam na rynku i też nie było nazwy.
Juka w kamyczkach wygląda zacnie. Mam fioła na ich punkcie i cały czas obmyślam im dobre towarzystwo
Moje zdrówko po japońsku - jako tako Dziękuję
Pozdrawiam i uściski przesyłam.
Iwonko mam pytanie do juki bo widzę że u Ciebie pięknie rośnie. Ja mam 4 małe juki takie ok. 30 cm średnicy. Czy lepiej żeby rosły oddzielnie czy posadzić razem w jeden dołek? Może po dwie? Chciałabym żeby szybciej takie bujne były Sorki za interpunkcję ale klawisz z przecinkiem mi się zepsuł. Rozchodniki przepiękne- mam jeden mizerny ale może się rozrośnie w przyszłym roku (chyba taki jak Twój jeśli chodzi o kolor)
Moja juka choć rosnie w tym miejscu juz trzy lata,to jeszcze nie kwitła, aleza to urosła znacznie. Renatko, zdrowiej, bo wiesz że masz nieustanne zaproszenie do mnie
Jolu, ciesze się z każdych odwiedzin Ja niestety znów mam przymusową przerwę na forum z powodu awarii sprzętu. Dziś wreszcie mam pożyczony od córki laptop i kontakt ze światem