Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Ivvvona 22:32, 26 sie 2015

Wczoraj była renowacja wrzosowiska. Niestety sporo wrzosów nie przetrzymało upałów i trzeba było wymienić na nowe. Mam nadzieję że te będą rosły jak trzeba.

Ivvvona 22:40, 26 sie 2015

Limka - co roku wyższa.

Anabell już przekwitła.

Vanilka zaczyna lekko się przebarwiać.

Nowy nabytek, oczywiście nieplanowany, ale była okazja więc... Stał taki biedny na wyprzedaży, musiałam go przygarnąć.
Klon Sango kaku.

Ivvvona 22:45, 26 sie 2015

Werbeny pchają się na ścianę.

W oczku jeszcze co nieco kwitnie.

Ivvvona 22:55, 26 sie 2015

W tym roku zadowolone mogą być chyba tylko skalne. Im susza nie straszna.

Języczka natomiast bardzo cierpi. Bez codziennego podlewania się nie obejdzie.

Jeszcze trochę lata.

A to najmłodszy członek rodziny, który chętnie ogląda z babcią motylki i różne kwiatuszki. A najchętniej by je wszystkie pozrywał
ryska 18:03, 27 sie 2015

Wnusio rośnie jak na drożdżach
Iwonko Twoje wrzosowisko jest przepiękne, wygląda jak w naturze, trzymam kciuki, żeby nic nie wypadło.
Dorota123 21:47, 27 sie 2015

Piękne wrzosowisko, u mnie niestety nie chcą rosnąć ani wrzosy, ani klony, więc odpuszczam sobie ich obecność w moim ogródku. Będę przychodzić oglądać do Ciebie i Agani. Kwiatki ładnie Ci kwitną, ale najfajniejszy kwatuch to ten ubrany na niebiesko bardzo podobny do mojego wnuczka, tyle, że nasz strasznie drobniutki.
Ivvvona 21:54, 27 sie 2015

ryska napisał(a)
Wnusio rośnie jak na drożdżach
Iwonko Twoje wrzosowisko jest przepiękne, wygląda jak w naturze, trzymam kciuki, żeby nic nie wypadło.

Renatko, dzięki, kciuki się przydadzą, bo u mnie wiesz jak jest z wrzosami.
malgorzata_s... 21:56, 27 sie 2015

Iwonko powrót w cudownym stylu.Piękne wszystko. Ją dzisiaj też odnawiałam wrzosowisko Wnusio młodziutki
Ivvvona 21:56, 27 sie 2015

Dorota123 napisał(a)
Piękne wrzosowisko, u mnie niestety nie chcą rosnąć ani wrzosy, ani klony, więc odpuszczam sobie ich obecność w moim ogródku. Będę przychodzić oglądać do Ciebie i Agani. Kwiatki ładnie Ci kwitną, ale najfajniejszy kwatuch to ten ubrany na niebiesko bardzo podobny do mojego wnuczka, tyle, że nasz strasznie drobniutki.

Liczę na to że wrzosy mnie polubią, klony zresztą też, bo to już kolejna próba z nimi. Może tym razem się uda. Niebieski kwiatuszek najukochańszy
Ivvvona 21:58, 27 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Iwonko powrót w cudownym stylu.Piękne wszystko. Ją dzisiaj też odnawiałam wrzosowisko Wnusio młodziutki

Co z tymi wrzosami że takie krótkowieczne? Ja co roku dosadzam i ponawiam próbę.