Aga: U nas w sumie wszędzie 4, tak z papierów... ale ja bym powiedziała inaczej... wszędzie paskudna glina, a bliżej potoczka dziwny szary, kleisty ił.... i jeszcze wszędzie liście dębów, które mają coś tam, co spowalnia wzrost roślin... (choć z drugiej strony podobno kompost z takich liści jest dobry pod rośliny kwaśnolubne...), ale odeszłam od tematu... Chciałam tylko Ci napisać, że nie ważne jaka gleba, trzeba dobrze dobrać rośliny i na pewno przemienisz tą działeczkę w cudny ogród....
Jagoda: Nie wiem he he, czy mąż Cię wpuści hi hi.... to jego królestwo, nawet ja rzadko tam zaglądam... śmieję się, że jak mnie wkurzy, to będzie miał gdzie mieszkać.... A jak idzie popracować, to mówi : "Idę swojego pokoju..."

A tak w ogóle dziękuję ci za te miłe słowa ( można się tu dowartościować ) i zapraszam na herbatkę do domku, zamiast stodoły...
Ala: za rok zapraszam na sanki i na bałwana...(nawet swoje górki mamy, nie trzeba chodzić daleko) choć powiem, że sama miałam wątpliwości, czy Anielcia choć trochę skorzysta z sanek...
Iwona: widzę, że już nie mam odwrotu... powiem ci, że nawet oglądałam jak ona wyglądała na filmie

i gdzie by mogła u nas stanąć... hi hi