Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Chatka Baby Jagi

Chatka Baby Jagi

Monika74 08:26, 01 mar 2014

Witaj Kingo. Piękna historia czytam z zapartym tchem jak bajkę. Codziennie zaglądam na forum co nowego napisałaś. Ty i Twoja rodzina jesteście wspaniali, super zdjęcia. Uwielbiam taki styl i klimat, mieszkacie w pięknym miejscu. Odwiedziłam tez Twój blog i pomiętnik Anielci są super. Przeczytałam na blogu że kochasz góry, tak jak ja. Jak tylko mamy wolny czas i możliwości to jedziemy w góry Pozdrawiam Was serdecznie i uściski dla Anielki.
Tarnina 08:51, 01 mar 2014

Iwona: dzięki..

Monika: Witam cię zatem w moim ogrodzie i nie tylko Bardzo miłe słowa piszesz... Kochasz góry... ? Już cię lubię No ale z tym czasem i możliwościami jest różnie... My też nie jesteśmy w górach tak często jakbyśmy chcieli... Zapraszam Cię więc i wpadaj jak często chcesz.... Miło, że tu zagościłaś...

A dziś tylko szybciutko parę zdjątek, bo taka piękna pogoda... jeszcze herbatka i w pole....

( 31.01.2013 )

Pola 08:52, 01 mar 2014

Ach te twoje klimaty cudne zdjęcia robisz.... Zazdroszczę tych cudnych drzew , domek komponuje się w śród nich pięknie...macham do Ciebie weekendowo , idę powalczyć do swojego ogrodu...
Netka 16:01, 01 mar 2014

I jestem z rewizytą Kinga Przeczytałam Waszą historię i pozostaje mi tylko dołączyć do grona zachwyconych Waszym ogrodem i podziwiających Waszą determinację i ogrom pracy, jaki wkładacie w Wasze miejsce. Macie naprawdę cudownie ! I ten spokój i intymność - bosko po prostu Domek i taras super - wszystko ma urok i niesamowity klimat Pozdrowienia dla zdolnego mężusia i uściski dla córuni Ja mam 8-letniego synusia i 4-letnie bliźniaczki . Pozdrawiam cieplutko, już prawie wiosennie
iwonaal 18:12, 01 mar 2014

Kingo, zapraszam na moją mini fotorelację z gardenii
Modraszek 19:14, 01 mar 2014

Patrzę na datę i widzę 1 marca 2014 r a u Ciebie śnieg?! U mnie nie ma śniegu. Zajrzałam na Twój blog - też. Zdjęcia robisz cudowne. W pięknym miejscu stoi Wasza chatka. Masz wiele talentów. Pozdrawiam
renatamama3 19:54, 01 mar 2014

Kinguś ,zimie mówimy pa ,pa ,pokazujemy wiosnę .pozdrawiam
Tarnina 21:12, 01 mar 2014

Pola: Ja dziś też się nawalczyłam, oj odrobiłam dziś sporo... grabienie, grabienie... wycinanie... sprzątanie... Pogoda była boska, szkoda tylko, że katar leje mi się ciurkiem i nie mogę mówić....

Netka: Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś....miłe słowa.... dziękuję... i zapraszam kiedy tylko masz ochotę...

Iwonko: jutro na pewno zajrzę, dziś jestem wykończona po pracach polowych idę do wanny....

Modraszek: He he to stare zdjęcia... u mnie już prawie wiosna... Miło mi, że zawitałaś również na blogu....

Renatko:
Obiecuję pokażę wam jeszcze tylko naszego bałwana, a potem już tylko: " Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty...."

Do jutra..... macham z chatki baby jagi....
Tarnina 09:53, 03 mar 2014

No to dziś pokażę wam te ostatnie fotki zimy... czyli naszego biednego bałwanka.... Ale jaka zima, taki bałwan....

( 04.02.2014)

I.... Ziummm.... Mama... Ziummm...

Tarnina 09:59, 03 mar 2014

A tu ciekawski gość, który nas odwiedził....

( 11.02. 2014 )