Reniu, obiecaj mi że jak się spotkamy to powiesz mi to osobiście. Chociaż mogę się domyślić, a raczej jestem pewna co chciałabyś mi powiedzieć. Buziak wielki.
W swoim podsumowaniu też nie dałam rady wyrazić wszystkiego słowem pisanym. Pisałam kasowałam podobnie jak Ty.
Czy to brak umiejętności?
Specjalnie się zalogowałam, chociaż robota mnie goni i myślałam,że jutro nadrobię. Ale nie mogę Tak fajnie i mądrze napisałaś, że chciałam Ci podziękować za to, że jesteś, za wirtualny uśmiech tak, tak, za energię i optymizm. I za to, że namówiłaś mnie do założenia wątku który był/jest dla mnie wyzwaniem czasowym i nie tylko.
I jeszcze jedno, na rabatce masz słońce od 14 do zmierzchu to moim zdaniem miejsce w sam raz na róże, które lubią słońce, ale zbytnie gorąco może je palić. Zresztą przesadzona różyczka pokazała, że dobrze się tam czuje Ślicznie wygląda
Właściciel luksusowego auta marzy o śmigłowcu, właściciel używanego auta marzy o luksusowej furze, właściciel roweru pragnie używane auto, pieszy marzy o rowerze a niepełnosprawny na wózku marzy o tym aby mógł chodzić.
Z ogrodami jest podobnie ale i tak zdrowie jest najważniejsze.
Reszta zawsze jakoś się ułoży. Do szybkiego spotkania