No proszę, dziś minęło równe dwa lata jak jestem z Wami. Ponad 500 zapisanych stron, 37652 odwiedzin.

Dzięki forum miałam możliwość poznać wspaniałych ludzi dzielących się zupełnie bezinteresownie wiedzą ale i nie tylko. W moim ogródku zagościło wiele roślin, które już zawsze bedą przypominały mi osoby, od których je dostałam.
O tym jak bardzo uzależniłam się od Ogrodowiska pisać nie będę.
Mam żal do Danusi, naszej szefowej i wszystkich którzy uczestniczyli w tworzeniu regulaminu za brak wpisu o ryzyku uzależnienia

Ale żeby nie było tak słodko i miętowo to napiszę to, co mi leży na sercu, Na tym wspaniałym forum są też ludzie którzy oburzają o obrażają się i zaczynają traktować rozmówcę jak wroga tylko dlatego że ma inne zdanie niż oni sami. Uważam że każdy ma prawo do własnego zdania, wyrażenia swojej opini pod warunkiem że nie krzywdzi przy tym nikogo ani nie obraża jego uczuć.
Nie możemy byc wszyscy tacy sami, bo nie jesteśmy robotami z jednej lini produkcyjnej, różnimy się wyglądem, charakterem, sposobem bycia i życia. Uszanujmy to, proszę.
Mamy wspólne zamiłowanie jakim jest ogród, uprawa i pielegnacja roślin jakie w nim rosną i to jest to co powinno nas łączyć.
Się rozpisałam, wybaczcie ale musiałam. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za to że jesteście.
A teraz idę do ogródka zobaczyć co jeszcze muszę zrobić aby godnie przywitać wiosnę.