Szczerze mówiąc miałam mały problem z tego typu porównaniami. Z reguły mało kto robi zdjęcie roślinie na początku jej formowania. Jest to mało ciekawe i mało interesujące do fotografowane.
Porównanie cisa
Mały krzaczek na początku jego kształtowania. W dole zdjęcia mniej więcej pośrodku Takie coś małego [img
Mniej więcej dwa lata temu
Czyli warto kształtować od początku
Coś w tym jest. Miłośniczką storczyków też jestem lecz nie mam tak imponującej kolekcji tylko 6szt. a u taty czeka na mnie siódma sztuka - żółto-zielony. Zanim nauczyła się je hodować sporo wyrzuciłam Znajoma mówiła, że należy podlewać niewielką ilością wody (tyle co w garstce się zmieści) i ja je zasuszałam. Przez przypadek nauczyła się nimi zajmować i teraz jest dobrze
Oto cztery z nich
No jak i reszta dziewczyn, zakochałam się i ja w Twoim ogrodzie. Padam na kolana niemal.
A co do cisa to i ja mam zamiar kupić ale już gotowy, uformowany, na moją rabatę przed oknem
Witaj, cieszę się, że następnej osobie podoba się mój ogród. Szkoda, że Wszystkie tak daleko mieszkacie
Gdyby to było bliżej ....
Jak kupisz cisa formowanego to efekt będziesz miała natychmiastowy a u mnie wszystko przebiega powoli Nie ma co narzekać mam czas Pozdrawiam
P.s. Wieczorem wpadnę z rewizytą