Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 01:15, 09 kwi 2014

Dzisiaj skończyłam nawożenie różaneczników, azali, róż i wszystkich krzewów kwitnących. Okopałam truskawki, które rosną na środku trawnika i też je nawiozłam. Jutro ma u nas padać czyli chyba wszystko będzie ok.
Pomidory popikowałam trzeba tylko przygotować donice z nową ziemią

W miejscu gdzie kiedyś powstanie drewutnia mam ogródeczek a w nim pietruszkę, rzodkiewkę i malutką sałatę. Ależ ze mnie ogrodnik

Życzę miłego dnia
Marga 09:12, 09 kwi 2014

Asiu,
często do Ciebie wracam, tak bardzo podobają mi sie Twoje drzewiasto-krzewiaste kompozycje. Twój ogród jest moją inspiracją
Zdjęcia "przed i po" super. Dają człowiekowi nadzieję, że i u niego w ogrodzie będzie kiedyś pięknie
Pozdrawiam
hanka_andrus 09:20, 09 kwi 2014

Wszystko pod kontrolą i na czas. Porządna z Ciebie gospodyni.
malgorzata_s... 09:26, 09 kwi 2014

Asiu ten piecyk ( bo chyba piecyk?) z pelargoniami bomba Uwielbiam takie dekoracje Pozdrawiam.
asiach 09:40, 09 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
Wszystko pod kontrolą i na czas. Porządna z Ciebie gospodyni.

Staram się i w miarę możliwości robię wszystko zgodnie z zalecenaimi kalendarza księżycowego Może przyniesie to lepszy rezultat. A nie mam ani za dużo czasu i miejsca w ogrodzie na rabaty warzywne dlatego moje pomidorki rosną w donicach na ścieżce kamiennej. I na śniadanie w weekend starcza - namiastka działki warzywnej Pozdrawiam
asiach 09:42, 09 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu ten piecyk ( bo chyba piecyk?) z pelargoniami bomba Uwielbiam takie dekoracje Pozdrawiam.

Tak to piecy - tzw. koza nasz nabytek na początku budowy do domu. Żeliwny i nie mogłam go wyrzucić - mała pamiątka po ciężykich początkach naszej bytności w nowym domu
Pozdrawiam
asiach 09:45, 09 kwi 2014

Marga napisał(a)
Asiu,
często do Ciebie wracam, tak bardzo podobają mi sie Twoje drzewiasto-krzewiaste kompozycje. Twój ogród jest moją inspiracją
Zdjęcia "przed i po" super. Dają człowiekowi nadzieję, że i u niego w ogrodzie będzie kiedyś pięknie
Pozdrawiam

Dziękuję i zapraszam. A za Was trzymam kciuki
Powodzenia. Radzicie soboe super.
Mirella 10:13, 09 kwi 2014

Piecyk bardo ładnie wygląda z pelargoniami
paulina_wero... 10:16, 09 kwi 2014

asiach napisał(a)
Dzisiaj skończyłam nawożenie różaneczników, azali, róż i wszystkich krzewów kwitnących. Okopałam truskawki, które rosną na środku trawnika i też je nawiozłam. Jutro ma u nas padać czyli chyba wszystko będzie ok.
Pomidory popikowałam trzeba tylko przygotować donice z nową ziemią

W miejscu gdzie kiedyś powstanie drewutnia mam ogródeczek a w nim pietruszkę, rzodkiewkę i malutką sałatę. Ależ ze mnie ogrodnik

Życzę miłego dnia

piękne warzywka moje jeszcze nie maja nawet liści właściwych jak puściły pierwsze to tak stoją ;/
Joanna___ 14:10, 09 kwi 2014

Asia,co to są drzewa liściaste na pierwszym planie?