Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 08:28, 18 lip 2014

Powracając domojej biednej jodły z okna domu, z daleka nie wygląda źle

Natomiast góra - pień

Czekamy dalej. Najdalej w poniedziałek ruch pójdzie Confidor. Na bieżąco będę informować o postępie.

Jag_58 09:15, 18 lip 2014

asiach napisał(a)
Powracając domojej biednej jodły z okna domu, z daleka nie wygląda źle

Natomiast góra - pień

Czekamy dalej. Najdalej w poniedziałek ruch pójdzie Confidor. Na bieżąco będę informować o postępie.

Asiu ja bym jeszcze spróbowała tym karcherem za kilka dni jak preparat zadziała a potem znów oprysk buziaki ,musimy myśleć optymistycznie bo jodła juz wie ,ze starasz się ją ratować więc ona też nastawia się optymistycznie ,to taka więź porozumienia w ogrodzie miłego dnia Asiu
Ania74 11:53, 18 lip 2014

Powiem Ci, że poważnie to wygląda i jakby się udało uratować to drzewo, byłoby wspaniale.
Asiu na kanwie Twojego projektu rabaty nabazgrałam coś od siebie, i niby ok, ale jednak mam morze wątpliwości... Mogłabyś zerknąć w wolnej chwili?
asiach 12:22, 18 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Powiem Ci, że poważnie to wygląda i jakby się udało uratować to drzewo, byłoby wspaniale.
Asiu na kanwie Twojego projektu rabaty nabazgrałam coś od siebie, i niby ok, ale jednak mam morze wątpliwości... Mogłabyś zerknąć w wolnej chwili?

Już byłam mnie się podoba
asiach 12:23, 18 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu ja bym jeszcze spróbowała tym karcherem za kilka dni jak preparat zadziała a potem znów oprysk buziaki ,musimy myśleć optymistycznie bo jodła juz wie ,ze starasz się ją ratować więc ona też nastawia się optymistycznie ,to taka więź porozumienia w ogrodzie miłego dnia Asiu

I tego się trzymam - tzw. nici porozumienia z ogrodem.
A kercher to już z Jarusiem. Trzeba pożyczyć to co jest dostępne to ogromne i ciężkie
Miłego
p.s Mam Kubę do niedzieli a może do wtorku !!!!!!!!
Jag_58 12:38, 18 lip 2014

asiach napisał(a)

I tego się trzymam - tzw. nici porozumienia z ogrodem.
A kercher to już z Jarusiem. Trzeba pożyczyć to co jest dostępne to ogromne i ciężkie
Miłego

p.s Mam Kubę do niedzieli a może do wtorku !!!!!!!!

Asiu super ,czyli wszyscy w domu bardzo się cieszę , buziaczki dla całej rodzinki
bartek_luberda 16:09, 18 lip 2014

Była sobie u mnie burza trochę powiało i katalpa złamana A teraz bukszpany całe w brązowe plamki byłam dzisiaj po oprysk to pan w ogrodniczym pokiwał głową to chyba nie jest dobrze Pozdrawiam
asiach 00:25, 19 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu super ,czyli wszyscy w domu bardzo się cieszę , buziaczki dla całej rodzinki

A jak my się cieszymy
Pozdrawiam ciepło
asiach 00:28, 19 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Była sobie u mnie burza trochę powiało i katalpa złamana A teraz bukszpany całe w brązowe plamki byłam dzisiaj po oprysk to pan w ogrodniczym pokiwał głową to chyba nie jest dobrze Pozdrawiam

Przykro, szkoda jednej i drugiej rośliny. Na temat bukszpanów dałam link u Ciebie może coś pomoże, może nie jest aż tak beznadziejnie.
Głowa do góry
Ja ze soją jodła nie poddaje się
Damy radę i tego się trzymajmy
Pozdrawiam
asiach 00:39, 19 lip 2014

Jutro jadę na grzyby zobaczymy czy coś znajdę . Kuba dzisiaj znalazł pierwszego w tym sezonie i to na grubej nodze - czyżby już jesień

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies