Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

anka_ 01:08, 19 lip 2014

Asiu ja z ogromnymi podziękowaniami przychodzę. I mam ogromną nadzieję, że w natłoku zajęć znajdziesz jeszcze kiedyś czas, żeby do mnie zajrzeć.

A jesienią Asiu nie strasz. Jeszcze nie czas. Choć przyznam szczerze, że u mnie też niektóre rośliny zachowują się dziwnie. Ot- choćby aronia- cała w purpurę się już ubrała. Pocieszam się, że to bardziej wina wariackiej pogody niż zbliżającej się jesieni.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Jag_58 10:09, 19 lip 2014

Asiu pewnie już jesteś na grzybach piękny okaz jadę tez tylko ogarnę trochę domostwo buziaki dla wszystkich Ale chyba nie jest to już jesień
asiach 15:04, 19 lip 2014

Jak widać jeden grzyb nie czyni jesieni :
Dzisiaj pomimo +31 rowerami do lasu i po lesie ale grzybów jadalnych nie widzieliśmy jedynie co stakiego różowego

Poza ty w lesie jest strasznie sucho

Pozdrawiam wszystkich weekendowo
asiach 15:05, 19 lip 2014

anka_ napisał(a)
Asiu ja z ogromnymi podziękowaniami przychodzę. I mam ogromną nadzieję, że w natłoku zajęć znajdziesz jeszcze kiedyś czas, żeby do mnie zajrzeć.

A jesienią Asiu nie strasz. Jeszcze nie czas. Choć przyznam szczerze, że u mnie też niektóre rośliny zachowują się dziwnie. Ot- choćby aronia- cała w purpurę się już ubrała. Pocieszam się, że to bardziej wina wariackiej pogody niż zbliżającej się jesieni.

Będę zagladać na pewno
Tymczasem pozdrawiam
asiach 15:26, 19 lip 2014

anka_ napisał(a)

dubelek
asiach 15:28, 19 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu pewnie już jesteś na grzybach piękny okaz jadę tez tylko ogarnę trochę domostwo buziaki dla wszystkich Ale chyba nie jest to już jesień

Jak widać jeszcze to nie jesień ale grzybki zaczęły się juz pojaiać a wrzosy lada moment zaczna kwitnąć
Pozdrawiam serdecznie
16:22, 19 lip 2014
Dzień dobry Asiu
Pamiętam Twój ogród bo takiego ogrodu nie można zapomnieć a podglądałam cały czas.Każdy zakątek zachwyca i masz głowę pełną pomysłów
Aaaa..i stwierdziłyśmy z Melą,że musimy Cię odwiedzić...( a jak doszło do tego poczytaj u mnie 4,5 strona)...ja mam upiec szarlotkę a Melka ma przywieźć swoją szlachecką osobę po mieczu
Miłego dnia Asiu
asiach 17:30, 20 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Dzień dobry Asiu
Pamiętam Twój ogród bo takiego ogrodu nie można zapomnieć a podglądałam cały czas.Każdy zakątek zachwyca i masz głowę pełną pomysłów
Aaaa..i stwierdziłyśmy z Melą,że musimy Cię odwiedzić...( a jak doszło do tego poczytaj u mnie 4,5 strona)...ja mam upiec szarlotkę a Melka ma przywieźć swoją szlachecką osobę po mieczu
Miłego dnia Asiu

Anulka, dziękuję
Mój dom i ogród jest dla Was otwarty. Tylko musicie dać znać, żebym mogła kupić i urządzić ogród tak by nie odbiegał od tego co pokazują zdjęcia. A szarlotka mile widziane ale i bez nie możesz z Mellą wpadać - zapraszam

P.s. Może bez szarlotki

A tak dla porównania zdjęcie z rzeczywistościa (10znaków różniących)
asiach 17:33, 20 lip 2014

Upał niesamowity a te biedne roślny muszą tam stać jak za karę nie mogą schować sie w dom u jak my

asiach 17:38, 20 lip 2014

Nawet na spacer ciężko zaprosić - co za temperatura - czy to Polska czy Rodos ????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies