Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 21:37, 21 lip 2014

anka_ napisał(a)
Dla mnie Asiu na tych zdjęciach z lotu ptaka widać przede wszystkim to co napisałaś u mnie - "...rabaty właśnie stworzą te zakamarki i nadadzą tej tajemniczości...". Z góry ścieżki wyglądają na niemal proste. Dzięki wspaniale dobranym nasadzeniom stworzyłaś Asiu Magiczny Ogród.
Ta fotka berdzo mi się podoba.

Wspaniale obrazuje, że nie tylko ścieżki tworzą labirynt, ale nawet trawnik utkany jest tak, żeby zastanawiać się co kryje się dalej. Właśnie ta tajemniczość, swoista nieprzewidywalność, ale jednocześnie prostota i elegancja- to jest to co tak bardzo urzeka mnie w twoim ogrodzie.
Mam nadzieję, że choć namiastkę takiego klimatu uda mi się kiedyś stworzyć u siebie.

Aniu, to jest bardzo miłe co napisałaś
A Twój ogród będzie jeszcze bardziej tajemniczy
Większa powierzchnia ogrodu, więcej ścieżek, więcej rabat a co za tym idzie większe możliwości
To tylko kwestia czasu.
Marzenia się spełniają
asiach 21:39, 21 lip 2014

monteverde napisał(a)
Witaj masz przepiękny ogród, obejrzałam wizytówkę, nazwa adekwatna do wyglądu ogrodu... cichy i przytulny pozdrawiam

Dziekuję
Pozdrawiam
asiach 21:43, 21 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Śliczna wizytówka Twojego ogrodu Obejrzałam z zapartym tchem.

Agnieszko, dziękuję
asiach 21:45, 21 lip 2014

reni napisał(a)
Asiu pozdrawiam..nadrabiam zaległości

Witaj Reniu, dawno Ciebie nie było - jak zdążyłam się zorientować byłaś na urlopie - fajnie!!!
MagdalenaK8 21:56, 21 lip 2014

Asiu zaglądam, nadrobiłam , piękne te Twoje zdjęcia z lotu ptaka i wszystko piękne .
Pozdrawiam i miłej nocy życzę...
malgorzata_s... 22:03, 21 lip 2014

Asiu jestem na bierząco Miłego tygodnia
asiach 22:09, 21 lip 2014

Gocha napisał(a)
Asiu jaką piękną wizytówkę ogrodu stworzyłaś. Twój ogród jest cudny we wszystkich porach roku. Bardzo podoba mi się jesień u Ciebie. Asiu powiedz mi co to za trawa w części jesiennej na zdjęciu drugim, czy ona dobrze zimuje ? Pozdrawiam gorąco

Gosiu, dziękuję
To jest rozlpenica japońska
Zimuje bardzo dobrze, nie przemarza i chyba nie mam z nią żadnych problemów Na wiosnę przycinam i czekam aż jesienią wypuści kłosy
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:12, 21 lip 2014

Agania napisał(a)
Asiu, masz piękny i dojrzały ogród, obejrzałam wizytówkę......zachwyca przepięknie

Jestem zauroczona, pozdrawiam

Dziękuję Agania
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:16, 21 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu pozdrawiam serdecznie ,życzę miłego dnia buziaki jestem w biegu ,miedzy kuchnią a ogrodem

Ach to dobrze jeśli jest to tylko bieg między kuchnią a ogrodem
Wczoraj Ciebie nie było to myślałam, że .... Tylko potem nie zapomnij wypocząć
Pozdrawiam ciepło
Jag_58 22:17, 21 lip 2014

Asiu pozdrawiam wieczorową porą ,jutro jadę po wnuka , teraz idę spać jutro wieczorem zajrzyj na pocztę ,postaram się buziaki