Asiu płakac mi sie chce ,ze u nas nie ma takiego deszczu normalnie zazdraszczam ja tez chcę !!!!!!!
miałam plany z kopaniem trawy ,ale taka susza ,ze łopaty nie wbiję ,potrzebuje deszczu
Ścieżka pod wodą
Różaneczniki postawiły listki
Wrzosy - pozostałość po wrzosowisku Białobok od Asi i Grzesia - dziękuję już rośnie, już ma swoje miejsce - blisko domu co bym baczenie miała + zalana ściana od deszczu
Dobry wieczór Asiu! Ale Wam polalo!! U nas ok 18 szła chmura, wiało jak diabli... I tradycyjnie przeszła bokiem.. od jutra zapowiadają burze. Zobaczymy.. Dziś 34stopnie u nas były. Cały dzień nad jeziorem- tam nie było czuć gorąca. Ale mi ono nie przeszkadza Ja to się do Afryki nadaje Wszyscy padają, a ja mogę- tak jak wczoraj- cały dzień na dworze pracować Spokojnej nocy
Ja dziekuję upadłów nie lubię za Afrykę dziękuję dla mnie lepsza Skadynawia - to moje obszary
Dzisiaj siedziałam w domku z niewielkimi przerwami
Miłej nocy
Ależ napadało! Podłało na pewno bardzo dobrze. Ja z tych samych, co Ola, gorącolubnych
Asiu, odpowiedziałam u siebie na Twój wpis, choć w zasadzie to wystarczy, jesli napiszę, że masz wiadomość w skrzynce priv.