Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 10:59, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu miłego dnia ,pozdrawiam cieplutko Asiu z Ciebie jednak nocny marek buziaki

Jagódka jak wody porobiła zniszczenia to co ja mam począć, zakasam rękawy i sprzątam. A w nocy dom + forum i padam jak ten deszcz przez dwa dni
Póki co daję jeszcze radę
Miłego dnia - buziaki
Jag_58 11:26, 06 sie 2014

asiach napisał(a)

Samo życie i pomyśleć, że jeszcze do niedawna broniłam wykonawców przed znajomą , która wieszała gromy na budowlańców, mówiąc, że trafia tam odrzut społeczeństwa. Odzywał się wówczas mój patryjotyzm lokalny . Ale nie mogę identyfikować się z takimi ludźmi. Teraz tylko przemilczę ale ręce opadają.
Przedwczoraj tak jak pisałam u niektórych z dziewczyn powtórka z rozrywki woda napływała na działkę - na zdjęciu to dopiero początek - póxniej tylko gorzej, och gorzej

a w garażu woda
Wszystkim życze miłego dnia

Asiu a ja Tobie tak zazdrościłam tego deszczu ,ale nie byłam świadoma ,ze on przy okazji tyle szkód Ci narobił współczuje Asieńko ,to ,żes sie napracowała ,buziaki ,jak bym mieszkała blizej to bym Ci pomogła
Kondzio 11:33, 06 sie 2014

Chce współczuje zalania strasznie to wyglada mam nadzieje ze poradzicie sobie z ta woda trzymam kciuki
Gardener27 11:41, 06 sie 2014

U mnie też pada ale Ciebie to strasznie zalało Mam nadzieję że wkrótce poziom wody sie obniży Trzymaj sie Asiu
BarbaraM 11:54, 06 sie 2014

U nas już nie leje.
Od dziś jest ładnie więc mam nadzieję że i do was już dotrze dobra pogoda.
iwonaal 12:17, 06 sie 2014

U nas paruje i jest strasznie duszno.
Ivvvona 12:17, 06 sie 2014

Jak nie susza to zalanie - cóż poradzić. Współczuję zalania, wiem jak to jest bo u nas też mieliśmy zalane piwnice. W tym roku na razie jest spokojnie, omijają nas wichury, ulewy i gradobicia z czego się bardzo cieszę. Niestety nie może być zbyt dobrze, czekałam na ochłodzenie żeby popracować w ogródku, a tu jak na złość przyplątały się problemy z kręgosłupem, nie mogę nic ciężkiego robić, a na wsadzenie czekają nowe funkie. Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam
asiach 12:33, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu a ja Tobie tak zazdrościłam tego deszczu ,ale nie byłam świadoma ,ze on przy okazji tyle szkód Ci narobił współczuje Asieńko ,to ,żes sie napracowała ,buziaki ,jak bym mieszkała blizej to bym Ci pomogła

Dziękuję Jagódko. Nie było tak źle w porównaniu do ludzi, których pozalewało '97 okolice Opola i ....
Napracowałam? O tak jeszcze muszę oczyścić podjazd z mułu i kożucha brudu. Osuszymy garaż i będzie chyba wszystko
O!!!!! zaczyna kropić
Wrócę z pracy i zobaczę
asiach 12:36, 06 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Chce współczuje zalania strasznie to wyglada mam nadzieje ze poradzicie sobie z ta woda trzymam kciuki

Kondzio, dam radę gdzie diabeł nie może tam mnie pośle
Dziękuje i pozdrawiam
asiach 12:41, 06 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
U mnie też pada ale Ciebie to strasznie zalało Mam nadzieję że wkrótce poziom wody sie obniży Trzymaj sie Asiu

Woda już opadła tylko jeszce brud pozostał wczorajszego popołudnia, wieczora było mało
Ziemia po takiej suszy przyjęła to co z nieba i ulicy - dużo tego było
Już nie kropi - czyli tylko ten deszcz straszy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies