Nie ma tak dobrze, żeby nie trzeba było zmieniać Zawsze można coś udokonalić a jak tylko wpadniesz na jakiś pomysł pisz śmiało zawsze to nowe spojrzenie jestem otwarta.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Do Ciebie wpadnę na pewno
Asiu podziwiam Cię- i rower i ogród- czy Twoja doba jest trochę dłuższa od mojej ? Pozdrawiam Cię gorąco i miłych snów życzę chociaż Ty chyba jeszcze nie masz zamiaru spać, tak jak i ja.
Jeszcze nie śpię. Pracuję w kuchni i jeszcze będę zgłebiać jeden z wątków naforum
Chyba ~2 pójdę spać.
Gosiu ale doba ma tylko 24 dla każdego - my się nie poddamy
Miłego dnia życzę
Dzień dobry Asiu
Brak słów na partactwo.U nas jedna firma kładła przyłącze internetowe puszczając je chodnikiem przed posesjami ( większość ludzi ma innego dostawcę i nie chcieli ingerencji pod domami,my też ale cóż było robić )i tak "cudownie" wyprofilowali wjazdy ( a wcześniej było dobrze ),że przy zeszłorocznym oberwaniu chmury woda z ulicy tak jak u Ciebie przelewała się do nas i innych.Problem zgłaszałam już i trzeba będzie chyba się solidnie przypomnieć znowu.Mało tego...podczas prac koparkowych uszkodzili pod naszym ogrodzeniem przyłącze gazu.Pogotowie gazowe przyleciało na syrenach i naprawiali kilka godzin.Faceci z firmy,która kopała wręcz błagała by nie dzwonić po gazowe,chcieli to zakamuflować i sami naprawiać.Zrobiliśmy taką awanturę,że aż drżało.Jakby nas nie było w tym czasie w domu sami by próbowali to połatać,można domyslać się co by było! Z jakiej racji sami,przecież to gaz a chodziło o bezpieczeństwo nas wszystkich.A za dwa dni zerwali następne przyłącze parę domów dalej....
Pozdrawiam Asiu
Samo życie i pomyśleć, że jeszcze do niedawna broniłam wykonawców przed znajomą , która wieszała gromy na budowlańców, mówiąc, że trafia tam odrzut społeczeństwa. Odzywał się wówczas mój patryjotyzm lokalny . Ale nie mogę identyfikować się z takimi ludźmi. Teraz tylko przemilczę ale ręce opadają.
Przedwczoraj tak jak pisałam u niektórych z dziewczyn powtórka z rozrywki woda napływała na działkę - na zdjęciu to dopiero początek - póxniej tylko gorzej, och gorzej
a w garażu woda
Wszystkim życze miłego dnia