Dzisiaj po pracy poszłam do ogrodu "poprawić" bądź nieco odnowić rabatę. Zrobiłam zdjęcia ale nie ma ich w aparacie - jakieś cuda ?
Ale inne jakoś się zachowały
Faktycznie podejrzana sprawa z tymi zdjęciami ale te rekompensują w pełni brak zaginionych
Asiu powiedz mi czy masz automatyczny system nawadniania trawnika bo jak na niego patrzę to jest taki zieloniutki jak marzenie ?
U nas trochę popadało ale takiego deszczu nie było i rosliny są w dobrej kondycji. Pada mi tylko świerk serbski. Ma ok.5m i nie wiem co się stało. Robi się brązowy, nie puszcza przyrostów i jest od strony sąsiadów niedbających - może spaliny, może grzyb, moze cos go podbryza pójdzie chyba do wycięcia)
Co do kreta - szok jak ja ich nie lubię. U mnie póki co odpuścił. Tylko na jak długo???
Trzymaj się
Karta była sformatowana wczoraj czyli nie była zajęta. Słyszałam jak "cykało" a zdjęć nie ma Jutro zrobię.
Nie mam automatycznego nawadniania ale póki co jakoś sobie radzę. W tym roku węże jeszcze nie poszły w ruch. A zieloniutki jest istotnie - to moja duma i oczko w głowie i jak jemu się coś dzieje (krety, mrówki ...) to jestem zła i smutna. Nawózi wod czyni cuda
Pozdrawiam