Fala świetna taka niekończąca się i tajemnicza
Doczytuje ze to ścieżka do rzeki !!! A ja nic nie wiedziałam ze u ciebie jest rzeka ach te zaległości w podczytywaniu
Buszuje w twoim ogrodzie
Lilaki pachną pięknie za to maja druga stronę ta gorsza Jak sobie radzisz z odrostami które wychodzą z ziemi pod nim? Nic pod nim nie dawalo rady
Ja sobie nie radziłam i usunęłam drania ! Pomimo tego jeszcze odbijają te niesforne lilaczki :/
Najpierw pokażę Wam jaką paczkę dostałam od naszej forumowej Ani , a potem poodpisuję. Dziękuje Aniu jak nie wiem co
stipa i białe krzewuszki
monstrualne bergenie
Z gołymi korzeniami od razu wsadziłam, tu przygotowane do transportu
i żółta niespodzianka
Tawułek będzie więcej. Też je lubię, bardzo rozświetlają ogród.
Witaj Aga Dziękuję za uznanie. Tez jestem ciekawa czy lawenda sie postara i czy już w tym roku będzie efekt o jaki mi chodziło.
Witaj Elu u mnie i Wpadnę do Ciebie potem zobaczyć Twoje lawendy
Dzięki Mirelka Zawijas sam tak wyszedł nierówno bo teren pofalowany. Zaraz wkleję leśny zakątek z bliska to zobaczysz jakie chaszcze tam mam.... i nie tylko
Witaj Aniu i dziękuję za miłe słowa
To nie trawnik, to dzika łąka już za ogrodem, ale cieszę się że się podoba
Wklejałam kiedyś taką inspirację ze ścieżką z pintresta, ale admin mi ją skasował Łąkę mus 2 razy do roku kosić bo pokrzywy i chwasty wyrosną po pas. Ale ścieżka widoczna już zostanie
Tych tawuł japońskich to jest chyba z kilkanaście odmian. Z czerwonymi przebarwieniami też widziałam, naprawdę jest ładna
A dzięki, dzięki Anetko. Dzisiaj tyczyłam wężem ogrodowym następną, ale ją skończę pewnie za 2 tyg.
He, he...no właśnie powiększam trawnik i tyczę nowe rabaty z lewej strony
Hosty (jedna kępka) przyjechały z Zamościa na wiosnę zeszłego roku. Zostały podzielone i wsadzone u teściowej, a na jesieni już wsadziłam u siebie 20-kilka sadzonek. Teraz wyszło ich jeszcze więcej, co mnie bardzo cieszy.
Pozdrawiam serdecznie
Beatko, bo to nie trzeba podczytywać tylko zobaczyć na żywo zdjęcia przekłamują
Chwasty świetnie dają sobie radę , ale poważnie, to mam zamiar posadzić naokoło pieńków barwinek, no i fiołki same tam się nasiały.
Cieszę się, że się podoba takiej ekspertce hostowej jak Ty W przyszłości to ma być dywan. Zidentyfikowałaś mi je jako Royal Standard. Pamiętasz? Pewnie nie raz będę korzystała z Twojej wiedzy i doświadczenia w uprawie host
Dzięki Blyxa Pomysł ściągnęłam z pintresta, ale tam to wyglądał naprawdę bajkowo. Ścieżka miała równiusieńkie brzegi, a łąka specjalnie zakładana była.