Myślę ,że nie ...ja też tak mam jedne mają płatki opuszczone do dołu ,takie spódniczki ....a drugie jakby ciemniejsze i płatki ułożone bardziej poziomo
Miałam problemy przez tą moją mini agroturystyką na stronie , więc sza..... Dzięki za miłe słowa. Ogród ma 14 lat , a ja jestem amatorką w tej dziedzinie i różnie mi wychodzi w ogrodzie.Widzę, że tez masz różne ciekawe rośliny np. perowskię. Bardzo ją lubię. Wyślę zdjęcia swojej "perowskiej", tylko muszę jej pstryknąć fotkę.Pozdrawiam.
Bardzo fajna wycieczka ja też wysiałam jeżówki ale z jednej paczki nasion i wyglądają tak samo, ale myślę, że to jednak jedna odmiana.....masz bardzo ładne silverki, jeszcze ich nie mam ,
ja bym się swojej chętnie już pozbyła
To trzymam kciuki żeby udało Ci sie kupić jak najkożystniej i jak najładniejsze.
Moje takie kupiłam na jesieni
Zdjęcie z wczoraj
Dzięki za głos Z jednej strony nie chcę przedobrzyć, a z drugiej przed hortkami jest dużo miejsca i wydaje mi sie trochę smutno Sama juz nie wiem
Staro, bo do emerytury mi bliżej niz w drugą stronę
Właśnie o tych roslinach myślała i jeszcze o trawach: Amoazon Mist, Carex ice Dance lub hacone. Dzieki
Chyba masz rację...ta większa (od Ani) jeszcze po tych deszczach sporo urosła, a mniejsza to zginęła w stipie. Mam nadzieję, że ta większa obrodzi w sadzoneczki
Dzięki Domi
Moje Silverki są niewielkie, zaledwie do kolan i to ich pierwsze kwitnienie.
Aniu, dziękuję za wizytę, bardzo mi miło
napisałam Ci na PW. 14 lat bycia ogrodnikiem, to juz nie taka amatorka z Ciebie Ogród masz śliczny!
perovskią widziałam, bardzo ładna.
Pozdrawiam serdecznie.
Plac faktycznie im się udał Sama bym tam połaziła, tyko że się nie zmieszczę
Dzięki Jana. Moje jeżówki dostane Od Ani, od serca, bo rosną jak szalone. Drugie przyniosła mi skądś teściowa i straszne z nich zdechlaki. W przyszłym roku planuję więcej bo i owady mają z nimi niesamowitą frajdę. Wczoraj widziałam 3 motyle przepychające się na jednym kwiatku
Chwaliłam się już, że ogrodówka NN mi kwitnie? Na mocny majtkowy róż
Wczoraj wku...am się na dynie ozdobne i wyciepałam je ze stipy i palibina i z drugiej strony z pięciorników. To najbardziej ekspansywna roślina w moim ogrodzie. Zaraz mi wszystko zadusi 3 pełne taczki pojechały na kompost.
Tu po czyszczeniu:
Wczoraj ścięłam swoją pierwszą dynię. Była juz ogromna i skórka zaczęła jej pękać.