Miło Gosiu, że wpadłaś Wszystko w Młynkach w Końskowoli po 3 złote za P9, te wieksze rośliny były ciut droższe.
Gosiu, ja się cały czas do Ciebie wybieram, ale widziałaś co się działo w wakacje i u Ciebie i u mnie Może teraz nam się uda spotkać. Jeżeli Ty przyjedziesz do mnie, to weź aparat. Przyda się nowe spojrzenie okiem fachowca Zdzwońmy się za jakis tydzień kiedy będę juz wolniejsza i jeżeli Tobie też będzie pasowało, to w końcu sobie pogadamy.
jestem jestem a gdzie mam być?ja ostatnio nie mam innego życia Po ogrodach latam od rana, tam wpadnę na kawkę, tam na herbatkę i tak mi dzień leci a w domu pająki mi się piern... po rogach itd a lepiej nie będzie pisz gdzie żurawki kupiłaś?
Wiesz Paula, wiem, że dziewczyny w Lidlu kupowały ładne bukszpany i to nawet jakoś na jesieni było. A może faktycznie zamów przez neta jak masz sprawdzonego sprzedawcę. Co do pecha, to mi tydzień temu sprzedawca w szkółce niedaleko mnie wcisnął zagrzybiałego derenia jadalnego i twierdził, że słońce go tak popaliło i zaraz odbije Sąsiadka rozpoznała przyczynę czarnych liści. Już drugi raz mnie skołował. NIE polecam szkółki w Świdniku!