Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 22:06, 11 wrz 2015

Gocha napisał(a)
Marga super zakupy- szalejesz kobieto. Zdradź gdzie kupowałaś i po ile. Ta rabata z lawendą na pewno będzie piekna tylko nie zazdroszczę cięcia tej lawendy dwa razy do roku- ja u siebie wysiadam. A może byśmy się jakoś w końcu spotkały w którymś ogrodzie ? Co Ty na to ?

Miło Gosiu, że wpadłaś Wszystko w Młynkach w Końskowoli po 3 złote za P9, te wieksze rośliny były ciut droższe.
Gosiu, ja się cały czas do Ciebie wybieram, ale widziałaś co się działo w wakacje i u Ciebie i u mnie Może teraz nam się uda spotkać. Jeżeli Ty przyjedziesz do mnie, to weź aparat. Przyda się nowe spojrzenie okiem fachowca Zdzwońmy się za jakis tydzień kiedy będę juz wolniejsza i jeżeli Tobie też będzie pasowało, to w końcu sobie pogadamy.
Marga 22:08, 11 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
fajne zakupy pochwal sie jeszcze aparatem, bo widze, ze jest

Jest, jest tylko kiepski ze mnie fotograf
Marga 22:11, 11 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)
Ale fajnie się u Ciebie już zrobiło. W przyszłym roku nie poznasz ogrodu
Pozdrawiam

Dzięki Kasiu Zrobiłam tak jak radziłaś: kupiłam żurawki w P9, posadzę je teraz na jesieni, a w przyszłym roku będę mieć okazałe kępy jak Twoje
Marga 22:14, 11 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
no i oczywiscie fajnie zobaczyc Twoj ogrod. Calkiem fajnie wychodzi to Ci wychodzi

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że tak mówisz. To mój ogrodowy debiut
amelia_b 22:14, 11 wrz 2015

Marga napisał(a)

Hej Paula, Dzięki za komplement Mówisz 12zeta? To drogo! W obi ciut mniejsze są po 4,99 minus jeszcze u nas rabat 20% do niedzieli na wszystko.
Ja kupowałam po 3zł w pojemnikach P9 i żurawki (naprawdę piękne) i lawendę i bukszpany. Dostałam jeszcze spory rabat. Niestety musiałam jechać do producenta ponad 50km ode mnie. Dobrze, że mam samochód na gaz

a ja pw poproszę producenta tych oto piękności
Marga 22:18, 11 wrz 2015

olga80 napisał(a)
prace pędzą do przodu, świetna bedzie ta rabata

Dzięki Olga. Fajnie, że Ci się podoba, bo kształt rabaty nie wszystkim przypadł do gustu
Część roślinek pójdzie jeszcze na starą rabatę.
Marga 22:19, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Dobry wieczór

A jest Pani!
amelia_b 22:22, 11 wrz 2015

Marga napisał(a)

A jest Pani!
jestem jestem a gdzie mam być?ja ostatnio nie mam innego życia Po ogrodach latam od rana, tam wpadnę na kawkę, tam na herbatkę i tak mi dzień leci a w domu pająki mi się piern... po rogach itd a lepiej nie będzie pisz gdzie żurawki kupiłaś?
Marga 22:31, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Kurcze a ja mam takiego pecha że takie roślinki tylko są tu w jednej szkółce i ceny właśnie sporo wygórowane tym bardziej że bukszpanów chciałabym za 100 szt, zastanawiam się nad tym żeby zamówić na allegro. A Tobie się pięknie zakupy udały takie ładne i takie ceny naprawdę zazdroszczę

Wiesz Paula, wiem, że dziewczyny w Lidlu kupowały ładne bukszpany i to nawet jakoś na jesieni było. A może faktycznie zamów przez neta jak masz sprawdzonego sprzedawcę. Co do pecha, to mi tydzień temu sprzedawca w szkółce niedaleko mnie wcisnął zagrzybiałego derenia jadalnego i twierdził, że słońce go tak popaliło i zaraz odbije Sąsiadka rozpoznała przyczynę czarnych liści. Już drugi raz mnie skołował. NIE polecam szkółki w Świdniku!
amelia_b 22:36, 11 wrz 2015

Marga napisał(a)

Wiesz Paula, wiem, że dziewczyny w Lidlu kupowały ładne bukszpany i to nawet jakoś na jesieni było. A może faktycznie zamów przez neta jak masz sprawdzonego sprzedawcę. Co do pecha, to mi tydzień temu sprzedawca w szkółce niedaleko mnie wcisnął zagrzybiałego derenia jadalnego i twierdził, że słońce go tak popaliło i zaraz odbije Sąsiadka rozpoznała przyczynę czarnych liści. Już drugi raz mnie skołował. NIE polecam szkółki w Świdniku!
no to zareklamuj mu, o ja np zareklamuje hortensję, bo to nie jest to co było na etykiecie