Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Basilikum 16:35, 11 wrz 2015

no i oczywiscie fajnie zobaczyc Twoj ogrod. Calkiem fajnie wychodzi to Ci wychodzi
olga80 18:56, 11 wrz 2015

Marga napisał(a)
To forum to chyba jest mój jedyny nałóg ...i zjadacz czasu, więc i ja się witam w klubie uzależnionych

Mnie nie ma, a tu proszę jak wątek tętni życiem towarzyskim. Ciekawe tematy poruszacie, nie tylko ja skorzystam. Zapraszam częściej

Amelio, do mnie możesz wpaść i bez aparatu

Moje zakupy:

Za skrzynkami stoją jeszcze: 7 mikrobiot syberyjskich i 9 tawuł szarych, ale zielone rośliny na zielonym tle kiepsko wyszły [/quote

prace pędzą do przodu, świetna bedzie ta rabata
Marga 21:34, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Dzień dobry

He he...dzień dobry i dobry wieczór
Marga 21:36, 11 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
Witaj
ale szalejecie z pisaniem, a fotki super

Witaj to laski szaleją Fajnie, że się podoba.
Marga 21:39, 11 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
zakupy konkretne poczyniłaś pervoskia daje czadu bardzo się rozrosła ja chyba na wiosnę też się na nią skuszę

A no poczyniłam, a teraz mus to wszystko szybko wsadzić
Perovskia obecnie jest oblegana przez pszczoły i inne latające. W lecie bzyczki wcale nie były nią zainteresowane a teraz proszę
Marga 21:40, 11 wrz 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
No no zakupy piękne wkońcu pokazałaś nam zdjęcia tajemniczego ogrodu ślicznie

Dzięki Aga Jaki on tajemniczy znowu te same ujęcia musiałam pokazać
Marga 21:42, 11 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
byłam - widziałam
Super rabaty, zobaczysz jak ciasno zrobi się już w przyszlym roku.
Zakupy też udane

Witaj Rene Mam taką nadzieję, że za rok wszystko wyskoczy do góry jak perovskia
amelia_b 21:49, 11 wrz 2015

Dobry wieczór
Marga 21:51, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Śliczne rabaty a jakie zakupy kurcze ja mam biedę z takimi zakupami bo u mnie tylko w jednej szkółce mają byliny i to drogie jak diabli a za takie małe bukszpany zawołał mi ostatnio 12zł sztuka :-/

Hej Paula, Dzięki za komplement Mówisz 12zeta? To drogo! W obi ciut mniejsze są po 4,99 minus jeszcze u nas rabat 20% do niedzieli na wszystko.
Ja kupowałam po 3zł w pojemnikach P9 i żurawki (naprawdę piękne) i lawendę i bukszpany. Dostałam jeszcze spory rabat. Niestety musiałam jechać do producenta ponad 50km ode mnie. Dobrze, że mam samochód na gaz
paula23 22:03, 11 wrz 2015

Marga napisał(a)

Hej Paula, Dzięki za komplement Mówisz 12zeta? To drogo! W obi ciut mniejsze są po 4,99 minus jeszcze u nas rabat 20% do niedzieli na wszystko.
Ja kupowałam po 3zł w pojemnikach P9 i żurawki (naprawdę piękne) i lawendę i bukszpany. Dostałam jeszcze spory rabat. Niestety musiałam jechać do producenta ponad 50km ode mnie. Dobrze, że mam samochód na gaz

Kurcze a ja mam takiego pecha że takie roślinki tylko są tu w jednej szkółce i ceny właśnie sporo wygórowane tym bardziej że bukszpanów chciałabym za 100 szt, zastanawiam się nad tym żeby zamówić na allegro. A Tobie się pięknie zakupy udały takie ładne i takie ceny naprawdę zazdroszczę