Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 17:34, 05 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Bardzo fajne miejsce. Wszyscy co je odwiedzili 100 % zadowoleni, a ja się cały sezon wybieram i nie po drodze zawsze

Naprawdę polecam Jestem tam raz w roku, a i tak chciałoby sie częściej
Marga 17:38, 05 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Ewcia trzeba jakiś zebrać oddział lubelski

To pewnie już bliżej wiosny Dziewczyny spotykały sie na targach ogrodniczych ostatnio.
Marga 17:45, 05 paź 2015

bozga napisał(a)
Ale piękne miejsce ja w pobliżu nie mam nawet żadnego porządnego parku

Bożenko, miejsce jest jeszcze młode, a właściciele cały czas coś jeszcze dosadzają. Za kilka lat to będzie szał
Ode mnie też nie jest blisko, prawie 60km.

Kupiłam dzisiaj 9 hortek i tak jak radziłaś, nie sugerowałam się ani wysokością, ani tym czy kwitną. Wzięłam najbardziej rozkrzewione i zdrowe. Jutro cyknę im fotki Dzięki wielkie za radę
Marga 17:51, 05 paź 2015

Basilikum napisał(a)
oj szkoda, ze na ta lubelszczyzne tak daleko. To jeden z niewielu regionow, w ktorych nigdy nie bylam.

Iza, przecież jeszcze nic straconego. Zaplanuj sobie czas na przyszły rok i oczywiście jak będziesz na lubelszczyźnie to zapraszam
Marga 17:52, 05 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
To w Trzciankach taka zjeżdżalnia??
Sama nie wiem, czy zjechałbym..Ale po ogrodach to oczywiście z pół dnia spędziłabym aż do momentu, gdybym usłyszała ,,
- no choć, przecież wszystko, widziałaś,Ty to już masz! ( zazwyczaj słowa mojego M)

Prawda, że wielka Miałam stracha jak nie wiem co. M się nie przejmuj, mój jest jeszcze gorszy. Nawet w Luwrze siedział na ławce
Gocha 18:17, 05 paź 2015

Marga wstyd się przyznać ale ja w Magicznych ogrodach nie byłam może dlatego że moi synowi już wyrośli z takich atrakcji a samej to nie chce mi się tam jechać. Ale faktycznie ładnie tam jest a będzie pewnie z każdym rokiem coraz ładniej. Buziaki
Marga 18:44, 05 paź 2015

No Gosia, co ty? Jaki wstyd? Wiesz w ilu ciekawych miejscach w naszym regionie jeszcze nie byłam? Do Sandomierza czy Zamościa wybieram sie juz 20 lat
Buziaki przesyłam
Basilikum 19:11, 05 paź 2015

Marga napisał(a)

Iza, przecież jeszcze nic straconego. Zaplanuj sobie czas na przyszły rok i oczywiście jak będziesz na lubelszczyźnie to zapraszam
teraz jak jade do Pl to iedze z rodzicami. Poki ich mam chce jak najwiecej czasu z nimi spedzic. Wiec w Pl ruszam sie raczej po Dolnym Slasku. Troche mi glupio przyjechac do nich i zaraz sobie jechac gdzies dalej.
Moj mezu wszedzie ze mna lazi czasami to ja go wyciagnac nie moge.
anabuko1 19:59, 05 paź 2015

Przyszłam zobaczyć, co tam nakupiłaś ciekawego???
Marga 20:05, 05 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
Przyszłam zobaczyć, co tam nakupiłaś ciekawego???

Jutro zrobie fotki Aniu, byłam u Ciebie właśnie, bo nie wiem czy jutro sadzić. Boję się przymrozków Myślałam, że październik będzie ciepły.
Kupiłam sobie 3 rododendrony (moje pierwsze), 9 hortek, funkie, barwinek i runiankę na rozmnożenie i białe rozchodniki