Kondziu, a masz powojnik Arabella? Nabyłam zauroczona niebieskimi kwiatami, mam nadzieję, że to dobry zakup. Link u mnie się nie załączył Wrzuć mi proszę jeszcze fotkę jakiej ognistej, jeśli masz Szkoda, że u nas tak mało ich.
U nas czeka 90 czosnków Christophii 50 Allium Caeruleum - Czosnek Błękitny 30 Allium Aflatunense - Czosnek Aflatuneński 10 czosnków Gladiator 10 czosnków Mont Blanc 1 10 czosnków Olbrzymich 10 czosnków White Giant 70 czosnków Purple Sensation 70 tulipanów - warto czytać takie opisy - od razu człowiekowi raźniej, że nie jest jedyny w grupie "czosnkowych".
U nas czeka 90 czosnków Christophii 50 Allium Caeruleum - Czosnek Błękitny 30 Allium Aflatunense - Czosnek Aflatuneński 10 czosnków Gladiator 10 czosnków Mont Blanc 1 10 czosnków Olbrzymich 10 czosnków White Giant 70 czosnków Purple Sensation 70 tulipanów .
Takie zakupy, a Ty mówisz, że nie rewolucja??? Drzewa podcinasz, sadzisz takie ilości nowych roślin, aż się boję o te kury zapytać bo może już różowe biegają
Konrad ,a co się tu wyprawia . trochę mnie nie było i już nic nie wiem co się dzieje.mus się spotkać ,ale czy zdążymy jeszcze w ogrodzie .
wróciłam do tej listy i spadłam ze stołka
Milin na kurniku to nie rewolucją. Rewolucja byłaby, gdybyśmy kury przefarbowali na różowo, a sad zmienili w ogród formalny