Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 18:32, 10 lis 2015

marzena napisał(a)
pierwszy raz widzę tak wyraźnie zarysowany układ/pomysł Twojego ogrodu, fajnie to wymyśliłeś...

Te zdjecia od dawna były na wątku,ale cieżko je znaleźć
Kondzio 18:36, 10 lis 2015

Dorota123 napisał(a)
Właśnie widziałam archiwalne zdjęcie ogrodu. Zdecydowanie fajniej jest w lecie, kiedy u Ciebie wręcz kipią rabaty kwitnącymi kwiatami.

Wstawiłam zdjęcia podpórek do ostróżek wykonanych przez mojego bratanka.

Bardzo ciekawe wzory... Bardzo mi sie podobają.
Kondzio 18:37, 10 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Wątpię czy w 2 lata tak urośnie by mi choć do pasa sięgnąć......no może wierzby tak

Zobaczysz jak szybko urosną,zachowaj zdjecia a za dwa lata bedziesz w szoku
Kondzio 19:07, 10 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

Zajrzałam nadrobić to czego nie widziałam ostatnio, a tu czytam chandra jesienna.
Ja jak Danusia, wątek traktuję jako mój ogrodowy pamiętnik. Na starość go sobie przeczytam Cieszę się jak mogę komuś coś pomóc. I cieszę się jak i mój busz może komuś pomóc w poczynaniach ogrodowych Inspiracji u mnie trudno szukać, ale info o niektórych chabaziach przydało się nie jednej osobie. Obdarowałam też już całkiem pokaźną liczbę ogrodników swoimi nadwyżkami i mam nadzieję, że jeszcze nie jedna obdaruje.
Wiem, że jak sama nie zaglądam do innych to i u mnie mniej wpisów. Czas nie guma... forum się rozrosło.. nie mogę mieć pretensji, że inni też nie mają czasu..
Wiec nie fochaj się.. zaglądam do Ciebie chociaż ty do mnie nie zaglądasz.... widzę, że czasami na FB coś mi zalajkujesz.. i to wystarczy. Wiem że nie wypadłam z Twoich myśli. Po prostu jest brak czasu i już. Skończą się prace w ogrodzie, będzie czas na forum.

Jesień byłą u Ciebie piękna, kolorowa, taka jak lubię.. chociaż jesieni nie lubię ... jest tak nostalgiczna i skłania ku chandrze

Wciąż zaglądamy do Ciebie i ja i A, a na chandrę nie ma czasu, ciagle cos do zrobienia. My tez bylismy beneficjentami twoich nadwyżek i patrząc na rosliny od Ciebie, ciepło wspominamy Ciebie i Twoj cudowny bylinowy ogrod. Ja uwielbiam jesień, chyba dlatego m.in. mamy tyle jesiennych roslin.
Kondzio 19:11, 10 lis 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Też lubię, widzę wtedy, że jednak "coś się robi w moim ogródku", choć zbyt wolno.

Zawsze jest zbyt wolno i za mało
Mala_Mi 20:31, 10 lis 2015

A ja mam jesienne kfiatuchy by na jesień byłą jakaś osłoda, że to juz jesień
alinak 22:00, 10 lis 2015

Konrad Jak to ? , to ja odwyk robię od forum , bo ty mi nagadałeś że tez idziesz na odwyk od ogrodowiska ,a tu taki ruch jak w twoich ulach .
A co to pszczółki jeszcze latają ?
Mus się spotkać w końcu .wpadnijcie na drugą niedzielę (22).
sylwia_slomc... 22:04, 10 lis 2015

Kondzio napisał(a)

Zobaczysz jak szybko urosną,zachowaj zdjecia a za dwa lata bedziesz w szoku

Tak mi mów i nie przestawaj.....trzymam Cię za słowo
Kondzio 22:19, 10 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)
A ja mam jesienne kfiatuchy by na jesień byłą jakaś osłoda, że to juz jesień
Ja też sadzę mnóstwo jesiennych roślin
Kondzio 22:23, 10 lis 2015

alinak napisał(a)
Konrad Jak to ? , to ja odwyk robię od forum , bo ty mi nagadałeś że tez idziesz na odwyk od ogrodowiska ,a tu taki ruch jak w twoich ulach .
A co to pszczółki jeszcze latają ?
Mus się spotkać w końcu .wpadnijcie na drugą niedzielę (22).
hi hi hi Ja byłem na odwyku nawet A. odpisywał ale nie wytrzymałem, a co do spotkania myślę że na 99% wpadniemy