Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród to życie

Ogród to życie

ModraSowa 23:49, 03 cze 2014

Agnieszko,dla Ciebie, zdjęcia moich drzwi.

yolka 08:52, 04 cze 2014

Nadrobiłam zaległości-podziwiam domek, roślinki także, Jak też mam swoje truskawki a nawek ziemniaki. Pozdrawiam
Mirella 09:50, 04 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
W pąkach powojnik i lawenda.
Wydaje mi się ,że juka zakwitnie, pierwszy raz. Czy to może jednak liść?

Będziesz radosna bo to kwiat,
Pozdrawiam cieplutko.
Pomyśl o różach na rabatce, będzie pięknie.
ModraSowa 12:05, 04 cze 2014

Yolka, Mirella, dziękuję Wam za odwiedziny. O różach myślę, cały czas...
Napia 21:39, 04 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
Agnieszko,dla Ciebie, zdjęcia moich drzwi.

Piękne! Aż westchnęłam Witraże zawsze mają dla mnie urok secesji! Twój jest wspaniały! Dziękuję
Kasial 14:42, 05 cze 2014

Witaj ModraSowo
Poczytałam, popodziwiałam i bardzo mi się podoba u Ciebie Drewniany domek suuuuper! Masz kawał działki. Ja ze swoją nie wiem co ma zrobić i jak ogarnąć, żeby jakoś to wszystko wyglądało a działka dużo mniejsza od Twojej
Będę zaglądała
katarzynkak 17:30, 05 cze 2014

Aniu,
Sliczne drzwi, takie nieszablonowe, oryginalne.

U mnie też pokazały się truskawki. Hanusia chodzi codziennie z koszyczkiem i zbiera cyt."odpowiednio czerwone" To szczegół, że tylko z jednej strony

Pisałaś, że myślisz o różach okrywowych na rabate. Mi doradzono róże The Lovely Fairy. Podobno bezproblemowe. Jednak ostatecznie wsadziłam róze kimono, bo udało mi sie je kupić za pół darmo W łowiczu bywa taki Pan z okolic Łasku, który sprzedał mi róże po 3 zł/szt. Może na jesieni skusisz się?

ModraSowa 20:59, 05 cze 2014

Napia napisał(a)

Piękne! Aż westchnęłam Witraże zawsze mają dla mnie urok secesji! Twój jest wspaniały! Dziękuję

Dzięki Agnieszko. Ja też lubię witraże, są takie... hm no właśnie, jakby je tu okreslić? Nostalgiczne, tajemnicze, romantyczne ? Mnie przenoszą w inny świat...

ModraSowa 21:05, 05 cze 2014

Kasial napisał(a)
Witaj ModraSowo
Poczytałam, popodziwiałam i bardzo mi się podoba u Ciebie Drewniany domek suuuuper! Masz kawał działki. Ja ze swoją nie wiem co ma zrobić i jak ogarnąć, żeby jakoś to wszystko wyglądało a działka dużo mniejsza od Twojej
Będę zaglądała

Dziękuję za odwiedziny pochwały.Damy radę.Metraż nie ważny, byleby checi były.
A mi sie u Ciebie już podoba
ModraSowa 21:21, 05 cze 2014

katarzynkak napisał(a)
Aniu,
Sliczne drzwi, takie nieszablonowe, oryginalne.

U mnie też pokazały się truskawki. Hanusia chodzi codziennie z koszyczkiem i zbiera cyt."odpowiednio czerwone" To szczegół, że tylko z jednej strony

Pisałaś, że myślisz o różach okrywowych na rabate. Mi doradzono róże The Lovely Fairy. Podobno bezproblemowe. Jednak ostatecznie wsadziłam róze kimono, bo udało mi sie je kupić za pół darmo W łowiczu bywa taki Pan z okolic Łasku, który sprzedał mi róże po 3 zł/szt. Może na jesieni skusisz się?

Kasiu, dziekuję bardzo.
Ach te nasze dzieciaczkiPewnie zapamietają smak Mamusinych truskawek do końca życia,ja bym chciała żeby tak było.
Mój Synek dzisiaj wychwalał mnie,jak to pieknie skosiłam trawnik, użył wszystkich znanych mu słów które mogły to wyrazićDzieci są takie nieskomplikowane,spontaniczne. Uwielbiam je za to.
Róże.Pewne jest jedno, będę je mieć. Już kilka odmian sobie upatrzyłam, będe kupowała na jesieni.
Kasiu, gdyby ten Pan miał te co chcę, pojadę do Łowicza
Na studiach miałam kilka osób z Łowicza, lekarza mam z Łowicza, to i róże mogę mieć z Łowicza