Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Enya73 20:37, 21 cze 2014

Niezbyt duże, większe były na Gardenii za 60 zł, ale w ostatniej chwili nam je ktoś wykupił.
baraga1904 20:53, 21 cze 2014

...mam w planach Marię również... świetna z niej była babka ( naukowiec w kiecce w tamtych czasach toż to wynaturzenie!!!) i powojnika tez ma świetnego
gierczusia 11:37, 22 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Poczynię pewnie ustalenia z Gospodynią na bank, ale to jeszcze miesiąc

Boźeszzzz .. Ja już się cieszę .. Mam nadzieję ,że mi tylko jakiś nagły wyjazd w tym terminie nie wypali ..bo w kwestii planów wakacyjnych jestem w 100 % zależna od eMusia
gierczusia 11:39, 22 cze 2014

Bogdzia napisał(a)
Maria śliczna ale dla mnie trochę za niska. Mam nadzieje ze swinki przez płot się do Ciebie nie dostana.

Bogdziu .. Fieszzz , to tak wszytsko proporcjonalnie ( po matematycznemu - naszemu ) duży ogród duźe roślinki , mały ogród - małe roślinki

Za każdym razem kiedy czytam o dzikach per " świnki " banana na ryjoku mam

Ps.. Płot solidny
gierczusia 11:42, 22 cze 2014

polinka napisał(a)
Elu, zdobniczka jutro a dzisiaj popatrzyłam się na dziczory

Dzięki bardzo za zdobniczkę ... Mimo ,że to niezła paskuda mój buk wielki zdechlak , musze go dokładnie poooglądać , no u mnie teź niektóre liście pozwijane ale nie aż tak bardzo ...czy zwykły oprys na robale działa też na zdobniczkę , czy potrzebuje jakiegoś ekstra " killera "

A dziczory..hmmmm .. Mam nadzieję ,że się podobały
gierczusia 11:46, 22 cze 2014

EPODLAS napisał(a)
Znam Hebe, ale nigdy nie widziałam jak kwitnie. Widocznie podoba mu się u ciebie. Nie dosyć że nie przemarza to jeszcze ma takie ładne kwiaty. Ładny czterolatek

Bożenko ... Zawsze się nad tym fenomenem zastanawiam tym ,że jakiejś roślinie gdzieś się podoba.. To naprawdę tak musi być ..ludzie wszędzie piszą ,że to hebe wymarza , że odkrywają , chuchają...a ja z moim od początku nic nie robiłam.
I w sumie cieszę się ,że mu się podoba i tyle przyjemności mi zrobił kwitnieniem
gierczusia 11:48, 22 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)

a to ci niespodzianka muszę mojej hebe zaglądnąć głębiej czy jej coś nie wyrasta...no poza chwastami bo z nimi już nie daje rady

Ja też nie daję rady.. Tak ogólnie... Oddałabym dużo za jakąś maszynę do rozciągania czasu , albo zaprzestania spania...... Wprawdzie uwielbiam spać , ale wizja ile to mogłabym zrobić w czasie kiedy śpię jest baaardzo kusząca

Moje kwiatki hebe były na samej górze , dumnie je prezentowała i nie trzeba było jakoś usilnie ich poszukiwać . Ściskam
gierczusia 11:54, 22 cze 2014

aga_szsz napisał(a)
I znowu nadrobiłam zaległości, szczerze...bardziej te obrazkowe
Szalejesz Eluś wyjazdowo i zakupowo
Zwierzyniec niezły...
A Librus...fajna sprawa...ja podwyższam statystyki wejść, chyba pobiłam wszystkich rodziców, a dziecko chowa się pod ławkę, jak wychowawczyni je przedstawia

Ja też pismo obrazkowe uwielbiam. a na dodatek wtedy szybciej jakoś idzie a czasu permanentnie brak.

Fanką Librusa jestem tak jak i Ty .. Zreszta korzystam z niego podwójnie , no i jako rodzic i jako nauczyciel .. To jest Fantastiko narzędzie

Ja najbardziej lubię statystykę wejść rodziców .. Wtedy widzę , jak rodzic się interesuje .. Już mi nikt kitu nie wciśnie ...

Wiec rób statystykę , rób
gierczusia 11:57, 22 cze 2014

ewakatowice napisał(a)
Informuję, że zbliża się termin odwiedzić ))

Pochwalę się, mój kończy szkołę w wynikiem 5,0
Może gdyby się przykładał było by lepiej, ech. Dzieci.

Bożeszzzz ,żeby być niezadowoloną mamą przy takiej średniej ????... Toź to skandaliczny skandal ajjj Ewcia tu się trza radować

Ja tez ostatnio synka musztrowałam że przyniósł tylko czwórkę, a moja koleżanka , która jechała z nami w aucie następnego dnia mnie obsztorcowała : przecież 4 to ocena " dobra " więc co marudzisz babo

Ściskam
gierczusia 12:01, 22 cze 2014

anna_g napisał(a)
Eluśka - a gdzieś ty się tak na amen zgubiła.... ? Kończ już tą szkołę Konferencja była??? Wracaj. Buziaki zostawiam.

Aniu ... Miło mi ,że tak się o mnie troszczysz

Końcówka jest zawsze mordercza. Co roku jest zawsze mega zajob. I to taka niefajna robota : podsumowania , raporty brrrrrrr..

Nastawiam się mentalnie ,że jeszcze ten tydzień mam wycięty z życiorysu, potem powoli wrócę do rzeczywistości

Buziaki