Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ewa777 20:19, 22 lut 2016

Ławeczka cudna Sama bym chciała taką mieć, tylko gdzie ją wstawić?
gierczusia 19:12, 23 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Elu wypoczywasz w ciepełku? Buziam

Asiuuuuuu jak miło Cię widzieć uwielbiam te Wasze avatarki

Wygrzewam ciałko ,rzeczywiście ale wnet trzeba wracać do rzeczywistości ....
gierczusia 19:19, 23 lut 2016

Ewa777 napisał(a)
Ławeczka cudna Sama bym chciała taką mieć, tylko gdzie ją wstawić?

Ewciu dla Ciebie również pean na cześć cudnego avatarka Wszystkie jesteście urocze i bije od Was taka cudowna ,ciepła energia

Zakochałam się w tej ławce,nic nie poradzę eMuś troszku zazdrosny
Ale ,Ewka ....jak ja upcham ,to czemu Ty byś nie mogła ????nieeeeee żebym Cię podpuszczała. ....buziaki
AsiaK_Z 20:44, 23 lut 2016

gierczusia napisał(a)

Asiuuuuuu jak miło Cię widzieć uwielbiam te Wasze avatarki

Wygrzewam ciałko ,rzeczywiście ale wnet trzeba wracać do rzeczywistości ....

Z jednej strony zazdraszczam, z drugiej nie bo siem bojam samolotów
Awatarek powisi do soboty, później znowu będę łosiem
gierczusia 17:23, 01 mar 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Z jednej strony zazdraszczam, z drugiej nie bo siem bojam samolotów
Awatarek powisi do soboty, później znowu będę łosiem

... Łoś też cudaśny ,ale to jednak nie to , co look na Twoją uśmiechniętą buźkę ... Nie żebym łosi nie lubiła.. Co to , to nieeeeee ....wręcz przeciwnie... Ale co Ty, to Ty

Moj eMuś też niestety nie przepada za lotami, a ja z kolei uwielbiam.. naprawdę..moze to jakoweś zboczenie ??.... Ale ten moment kiedy pod nogami zaczynają grzać silniki i ta moc , która normalnie czuć.....aaaaaa...... Fantastiko
AsiaK_Z 17:26, 01 mar 2016

Hmm, jak to opisujesz to mam ochotę polecieć i zobaczyć jak to jest... ale musiałabym sie napić i do duuuuuużo... wody ognistej
AsiaK_Z 17:27, 01 mar 2016

z tego wszystkiego zapomniałam pozdrowić i zapytać czy wyjazd siem udał
gierczusia 17:31, 01 mar 2016

Bea napisał(a)
Plany są - sezon rozpoczęty.
Ławeczka taka piękna - wszystkie babki osiedlowe będą na niej przesiadywać jak będzie stać z przodu - to może eM ma rację. Jak będzie stać z tyłu to będzie na wyłączność

Beatko ... Ty jesteś jak moje zagubione drugie "ja" ... taka druga połowa pomarańczy..... nie wiem , jak to robisz, ale wystarczy ,że jakaś mała wątpliwość pojawi się w zakamarku mojej głowy , a Ty już ją wyartykułujesz.....to jest o prostu niesamowite

Seba ma te same odczucia co Ty..w tym sensie, że wszyscy będą siadać na pogaduszki...ale wiesz..u mnie od chodnika jest ten wielki jałowiec, potem jest ścieżka od domu do garażu...kamienna..a dopiero potem jest część bezpośrednio pod oknem..i tam stałaby ławeczka ... Nie bedzie do niej dojścia od " publicznego " chodnika bezpośrednio...wiesz co mam na myśli ?? Gdyby była lepsza pogoda , i nie tak ciemno ,i te rodki nie były tak dramatycznie obżarte , to bym Ci zdjęcie zrobiła....

Do tylu na serio nie wlezie...tym bardziej ,źe szykuję się na komplet z techno rattanu

Ściskam mooooocno i mizianko dla Włochacza
gierczusia 17:37, 01 mar 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Hmm, jak to opisujesz to mam ochotę polecieć i zobaczyć jak to jest... ale musiałabym sie napić i do duuuuuużo... wody ognistej

Nooo , jak ńic musisz spróbować .. A "woda ognista" na strefie wolnocłowej taaaanioooo jak barszcz , więc nawet Twoja kieszeń nie bardzo to odczuje

Za pozdrowionka wieeelkie dzięki... Wyjazd udany , nawet baardzoooo troszkę się wygrzałam , wiec teraz łatwiej mi przełknąć tepaskudny śnieg , który widzę za oknem .... A te bidne tulipanyyyyyyy

Buziole gorące
gierczusia 17:37, 01 mar 2016

Kindzia napisał(a)
Cześć Słoneczko

Cześć Aniołku