Mam w 3 miejscach. Czytałam ostatnio w "Działkowcu" o nawłoci, że ekspansywna. Mnie jej szkoda na razie wywalać. Ale kiedyś będę musiała z nią powalczyć.
Zaraz zabieram się za tabelkę Ola robisz alfabetycznie czy gatunkami? Np. cebulowe, trawy, drzewka???? Bo nie wiem jak zacząć.
W ogóle to skrzyp polny opanował mój ogród. Jak ja mam z nim walczyć? Włazi mi na rabatę.
Może ja po prostu zajmę się uprawą skrzypu tak będzie prościej
Kondzio do zera ścinamy i taka piękna duża rośnie. Kosiarą nie raz dostała, aż dałam jej urosnąć Zetnę szybciej niż zwykle, żeby się nie rozsiała.
Żeby tak wszystko rosło jak chwasty byłoby idealnie.
kazdy ma problemy u mnie ślimaki prawie wszystko zjadły na warzywniku ile stracile jezowek plamistos mam na większości róż ale musiał bym cały czas pryska chemia ale sie nie poddaje robie dalej miałem kilka dni kryzysu ale co tam ogrod ma być dla mnie i tyle
Ja w końcu pozbyłam się komarów z sypialni. I za diabła nie wiem czemu tyle z tym czekałam Kupiłam brosy do kontaktów, takie sensitive, dla dzieci. I spałam pierwszy raz od dwóch tyg bez bzyczenia I bez drapania. Może by ze sobą nosic na dworze takie, na baterie są??