Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

Kuba 14:17, 30 cze 2015

u mnie na osiedlu żurawki robią karierę, a ostatnio się śmialiśmy przez okno jak sąsiad bukszpany i żurawki czerwone i limonkowe na rabacie ustawiał i nijak mu nie wychodziło, a jak spotkał mojego eMa to tłumaczył że gdzieś takie połączenie widział i mu się spodobało ale nie pamięta gdzie...
Tesska 14:21, 30 cze 2015

u mnie tez narazie nie ma rywalizacja , ale musze sie pochwalic ,że najładniejszy mały bo mały ogródek mam ja tez zagladaja na mnie jak latam ciagle ze szpadlem i aparatem foto
kasia_w 14:21, 30 cze 2015

Kuba napisał(a)
u mnie na osiedlu żurawki robią karierę, a ostatnio się śmialiśmy przez okno jak sąsiad bukszpany i żurawki czerwone i limonkowe na rabacie ustawiał i nijak mu nie wychodziło, a jak spotkał mojego eMa to tłumaczył że gdzieś takie połączenie widział i mu się spodobało ale nie pamięta gdzie...

no to jest dobre dopiero

Wiesz, jak na O pokazujemy i "zgapiamy" to jest jakoś ok. Ale jak sąsiedzi podpatrują a potem nie pamiętają gdzie widzieli to jakoś nie bardzo...

Za za mną jeszcze inni posadzili rządek hakuro- ha- ciekawe czy pamiętają gdzie widzieli

kasia_w 14:25, 30 cze 2015

lorka napisał(a)
nieźle z tymi sąsiadami u nas nie ma rywalizacji.. wrecz odwrotnie, wspieramy sie dzielimy roslinami, kazdy ma swoj styl

ciekawe jak długo Jak "zaczniesz kończyć" swój ogród, przejdź się na wnikliwy spacer po okolicy

Moi sąsiedzi są ogólnie bardzo fajni, nie narzekam
kasia_w 14:37, 30 cze 2015

Tesska napisał(a)
u mnie tez narazie nie ma rywalizacja , ale musze sie pochwalic ,że najładniejszy mały bo mały ogródek mam ja tez zagladaja na mnie jak latam ciagle ze szpadlem i aparatem foto

zaglądają, zaglądają. Na dłoni mnie mają przez ten płot cholerny, co go WCIĄŻ nie mam. Jak ja nie znoszę fachowców, brrr
AgnieszkaW 16:27, 30 cze 2015

Kasiu, przyszłam do Ciebie tropem komentarza zostawionego u mnie i nie zawiodłam się. Piękne, subtelne, delikatne kompozycje - właśnie takie lubię najbardziej. Zdolna dziewczyna z Ciebie, widziałam namalowany przez Ciebie obraz Pozdrawiam
kasia_w 17:13, 30 cze 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, przyszłam do Ciebie tropem komentarza zostawionego u mnie i nie zawiodłam się. Piękne, subtelne, delikatne kompozycje - właśnie takie lubię najbardziej. Zdolna dziewczyna z Ciebie, widziałam namalowany przez Ciebie obraz Pozdrawiam

Agnieszko chyba już jestem stara bo najbardziej ucieszyło mnie słowo"dziewczyna"
nicol21 17:16, 30 cze 2015

Kacha, skoro inny odgapiają ogród [swoją drogą nieżle!!] to może Ty choć parę zdjęć na forum wrzucisz

Z historii się uśmiałam
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kasia_w 17:20, 30 cze 2015

ja wiem wypadałoby ale tak bardzo chciałam się płotem pochwalić a tu d...a może rzeczywiście coś cykne .Ładnie jest
rzulieta 17:40, 30 cze 2015

No to leć ja robie naleśniki to zjemy i pooglądamy