Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

ewakatowice 18:00, 30 cze 2015

czekam na Twój płot bo szukam inspiracji tz. czegoś co by się do mnie nadawało
lorka 18:03, 30 cze 2015

kasia_w napisał(a)

ciekawe jak długo Jak "zaczniesz kończyć" swój ogród, przejdź się na wnikliwy spacer po okolicy

Moi sąsiedzi są ogólnie bardzo fajni, nie narzekam

mi zawsze żurawia do ogrodu puszczają, bo do tej pory miałam nieosłonięte, a z przodu były mega gigantyczne lavendy ok 20 krzaczków tak po 80cm-1m średnicy.. wiec jak to kwitło , to był wypas jak nie kwitło, to chodzili i pytali co to.. i sąsiad tez sobie taki zywoplocik lavendowy zrobildalszy sąsiad.
teraz znowu wszyscy pytają co za trawe mamy, bo moj przyszalał ostatnio i trawnik jest full wypas( przynajmniej z perspektywy drogi hahhaa). ostatnio Jehowi przyszli i zamiast mnie agitowac to o trawnik podpytywali czy to angielski hahha
ale jak my chodzimy na spacery to tez mamy skręt szyi Mysle ,ze to komplement dla własciciela, jak inni patrzą podziwiają, a potem się inspirują mi to absolutnie nie przeszkadza
kasia_w 20:07, 30 cze 2015

dziewczyny zdjecia zrobione teraz do kompa
się dopchac mój domowy się zepsuł, w pracy mam dwa,ale już nie pojadę.Mus się doprosic kogoś w domu
kasia_w 20:11, 30 cze 2015

ewakatowice napisał(a)
czekam na Twój płot bo szukam inspiracji tz. czegoś co by się do mnie nadawało

Ewa a jak ja czekam! panowie fachowcy to chyba najbardziej wyczekani mężczyźni
Aha i jeszcze zapomnialam -teraz robimy tylko 21 nie 30 metrów ,więc mój koszt jest z Twoim porównywalny chyba .Może rób wypełnienie metalowe - dłużej wytrzyma (chyba)
kasia_w 20:24, 30 cze 2015

lorka napisał(a)

mi zawsze żurawia do ogrodu puszczają, bo do tej pory miałam nieosłonięte, a z przodu były mega gigantyczne lavendy ok 20 krzaczków tak po 80cm-1m średnicy.. wiec jak to kwitło , to był wypas jak nie kwitło, to chodzili i pytali co to.. i sąsiad tez sobie taki zywoplocik lavendowy zrobildalszy sąsiad.
teraz znowu wszyscy pytają co za trawe mamy, bo moj przyszalał ostatnio i trawnik jest full wypas( przynajmniej z perspektywy drogi hahhaa). ostatnio Jehowi przyszli i zamiast mnie agitowac to o trawnik podpytywali czy to angielski hahha
ale jak my chodzimy na spacery to tez mamy skręt szyi Mysle ,ze to komplement dla własciciela, jak inni patrzą podziwiają, a potem się inspirują mi to absolutnie nie przeszkadza

No to trawnik musi być super
Lorka ja się w sumie Tobą zgadzam.Ogólny rachunek jest na plus bo się okolica ładniejsza robi .Mi chyba po prostu przeszkadza brak prywatności.Jak się wprowadzalismy 5 lat temu wokół były pola.Teraz jest mnóstwo nowych domów i bedzie jeszcze więcej.Na początku nawet zywoplotu nie chcieliśmy tak nam się ten otwarty teren podobał. A teraz i zywoplot i ogrodzenie i przedpłoci muszę zrobić bo mi to bycie na widoku zaczęło przeszkadzać. No i jeszcze ten taras nieszczesny-on jest za wysoko.Jak bedziemy robić nowy trzeba go obniżyć. No ale co tam o tarasie teraz gadać -wakacje coraz drożej wypadaja więc pewnie znowu się odwlecze
kasia_w 20:25, 30 cze 2015

a w ogóle marudna dziś jestem.Nie wiem jak można się przeziebic w taką pogodę
21:01, 30 cze 2015
przychodze ...i widzę...tez juz masz dużo tego nasadzone i tez ju spokojnie siedzisz i patrzysz jak rośnie

ale niestety musze cię zganić
fotki są do ogladanie daleko wstecz
lorka 21:04, 30 cze 2015

kasia_w napisał(a)

No to trawnik musi być super
Lorka ja się w sumie Tobą zgadzam.Ogólny rachunek jest na plus bo się okolica ładniejsza robi .Mi chyba po prostu przeszkadza brak prywatności.Jak się wprowadzalismy 5 lat temu wokół były pola.Teraz jest mnóstwo nowych domów i bedzie jeszcze więcej.Na początku nawet zywoplotu nie chcieliśmy tak nam się ten otwarty teren podobał. A teraz i zywoplot i ogrodzenie i przedpłoci muszę zrobić bo mi to bycie na widoku zaczęło przeszkadzać. No i jeszcze ten taras nieszczesny-on jest za wysoko.Jak bedziemy robić nowy trzeba go obniżyć. No ale co tam o tarasie teraz gadać -wakacje coraz drożej wypadaja więc pewnie znowu się odwlecze

jakbym siebie slyszala.. tez otwarta przestrzen,super widoki fajni sasiedzi..a teraz chce jak najszybciej panele 180 cm kupic zanim mi cisy urosną,żeby miec odrobine intymnosci w ogrodzie
Kasia73 22:26, 30 cze 2015

Przyszłam płot zobaczyć .... Kasiu ja fachofcóf to nie znoszę te ich awarie aut sprzętu choroby śmierć w rodzinie itd itp grunt to żeby już zrobili i sobie poszli

Ps
Mnie ostatnio określenie " dziewczyna" bardzo ucieszyło
kasia_w 22:28, 30 cze 2015

Nie krzyczcie, nie bijcie Już są zdjęcia, zapraszam na spacerek

Od początku

Drzwi i okolice- aktualna dekoracja. Ta pomarańczowa- lantana cosik kiepsko się rozrasta.