Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 15:20, 12 gru 2016

Mirella, tak, wszystko poza torami. Na fotkach wygląda mniej imponująco niż w rzeczywistości.
anna_t 18:18, 12 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)
Gosia, oj miałam, miałam co zrzucać, naprawdę Mój małżonek jest taki, że na przykład leżę na kanapie i mówię wiesz co, ale bym zjadła Nutelli. Na co on ok, to jadę kupić No i tak sobie dogadzaliśmy przez pierwsze lata, że potem myślałam, że waga się zepsuła

ooo ja tez tak z M mam... cieszę się jak w domu jest ale czuję wtedy że tyje..
UrsaMaior 18:26, 12 gru 2016

Haha Ania, no to wiesz jak to jest Teraz już oboje się pilnujemy z żarciem - a uwielbiamy oboje - więc jest łatwiej
anna_t 19:33, 12 gru 2016

mój nie odpuści, wracamy z obiadu od rodziców a on już planuje jaką pizze zamówimy na kolacje a w zamrażalniku zawsze musza być frytki i kiełba
UrsaMaior 20:07, 12 gru 2016

O rany...z takim mężem łatwiej byłoby mnie przeskoczyć niż obejść
AniMa 07:48, 13 gru 2016

Tez sie odchudzałam kiedyś... i myk- pierwsza ciąża...potem waga sie trzymała...jakiś czas potem znowu odchudzanie i znowu ciąża Wiecie jak ja się teraz pilnuje po każdej diecie????

A ta czekoladowa stacja to musi mieć niezłe bariery przed smakoszami...sądzę po sobie
Borbetka 08:08, 13 gru 2016

A po 40-stce to już jest masakra z wagą. Się zastanawiam czy w ogóle można coś jeść? Zawsze byłam chuda i drobnokoścista, a teraz walczę z wiatrakami .
Czekoladowa stacja cudna. Potrafią w W. robić takie cudeńka.
UrsaMaior 10:40, 13 gru 2016

Borbetka napisał(a)
A po 40-stce to już jest masakra z wagą. Się zastanawiam czy w ogóle można coś jeść? Zawsze byłam chuda i drobnokoścista, a teraz walczę z wiatrakami .

Borbetka, metabolizm zwalnia i na to co było Ci wcześniej dane za darmo teraz trzeba zapracować. Ale da się, naprawdę, ja teraz jestem szczuplejsza niż chyba w liceum byłam... No tyle, że trzeba się pogodzić z faktem, że nie ma czegoś takiego jak koniec diety. Pilnować się trzeba non stop, już zawsze, dlatego wszelkie diety restrykcyjne są z góry skazane na porażkę, bo nie jest to coś, co dasz radę ciągnąć bezterminowo.
Bardzo zazdroszczę tym, którzy mogą zajadać te ciasta i pierniczki, ale cóż. W życiu trzeba wybierać

UrsaMaior 10:40, 13 gru 2016

AniMa napisał(a)
Tez sie odchudzałam kiedyś... i myk- pierwsza ciąża...potem waga sie trzymała...jakiś czas potem znowu odchudzanie i znowu ciąża Wiecie jak ja się teraz pilnuje po każdej diecie????

Ania, bo jedno z drugim jest ściśle powiązane Moja dietetyczka to potwierdza, mówi, że notorycznie jej pacjentki radośnie jej ciążę komunikują. W klinikach leczenia niepłodności też na wejściu kierują do dietetyka. Okazuje się, że jeść też trzeba umieć haha.
Kawa 11:19, 13 gru 2016

Czapka ekstra no i ten kolor
stacja czekoladowa też super

A ja mam nadwagę i to nei małą ale sama się doprowadziłam do tego całe zycie próbowałam różbych diet bo mi się wydawało ze jestem gruba choć taka nie byłam
ale teraz juz inaczej do tego podchodze nie szaleję nie ważę się co w pewnym momencie było moja obsesją

jestem jaka jestem
i staram się codziennie siebie taką pokochać