Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 11:35, 13 gru 2016

Kamila, z akceptacją siebie to prawda, ale nadwaga to nie tylko kwestia estetyki. Nie będę się zagłębiała w temat, bo można długo, ale u mnie na przykład natychmiast skończyły się problemy z kręgosłupem. Wyniki mam rewelacyjne. Do tej mojej dietetyczki poszedł mąż mojej kumpeli, młody a już ma stenty - jego kardiolog po kilku miesiącach nie mógł uwierzyć, że facet ma takie dobre wyniki. Warto się postarać jeść zdrowo, nie nazywając tego dietą, bo korzyści wykraczają poza spodnie w mniejszym rozmiarze.
AniMa 13:11, 13 gru 2016

A o samopoczuciu już nie wspominając
UrsaMaior 13:25, 13 gru 2016

Ania, to też
Rytla 13:48, 13 gru 2016

Tę dietetyczkę masz gdzieś blisko, bo wiesz stopień zwieśniaczenia ogranicza mnie, jak niedaleko, to może wybrałabym się i ja! Przydałoby sie schudnąć, oj przydało, kiedyś umiałam, teraz już nie!
Kawa 13:54, 13 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)
Kamila, z akceptacją siebie to prawda, ale nadwaga to nie tylko kwestia estetyki. Nie będę się zagłębiała w temat, bo można długo, ale u mnie na przykład natychmiast skończyły się problemy z kręgosłupem. Wyniki mam rewelacyjne. Do tej mojej dietetyczki poszedł mąż mojej kumpeli, młody a już ma stenty - jego kardiolog po kilku miesiącach nie mógł uwierzyć, że facet ma takie dobre wyniki. Warto się postarać jeść zdrowo, nie nazywając tego dietą, bo korzyści wykraczają poza spodnie w mniejszym rozmiarze.

to wszystko prawda ale żeby zdrowo jeść i prowadzić zdrowy tryb życia i w ten sposób spadać z wagi potrzebna jest samoakceptacja
ja to zrozumiałam po 20 latach trochę późno
jem regularnie w miarę zdrowo co nie znaczy że nie popełniam błędów i grzechów
czuje się dobrze psychicznie przede wszystkim bo z tym miałam największy problem - nie tyję , a może troszkę po malutku chudnę
wcześnie moja psychika wariowała ważyłam się 10 razy dziennie o innych rzeczach nie wpominając

było minęło ja musiałam do tego dorosnąć
teraz mi dobrze
UrsaMaior 14:16, 13 gru 2016

Rytla napisał(a)
Tę dietetyczkę masz gdzieś blisko, bo wiesz stopień zwieśniaczenia ogranicza mnie, jak niedaleko, to może wybrałabym się i ja! Przydałoby sie schudnąć, oj przydało, kiedyś umiałam, teraz już nie!

W Warszawie. Ale obawiam się, że musiałabyś zrezygnować z wypieków swoich córek na dłuższy czas
UrsaMaior 14:21, 13 gru 2016

Kawa napisał(a)

to wszystko prawda ale żeby zdrowo jeść i prowadzić zdrowy tryb życia i w ten sposób spadać z wagi potrzebna jest samoakceptacja
ja to zrozumiałam po 20 latach trochę późno
jem regularnie w miarę zdrowo co nie znaczy że nie popełniam błędów i grzechów
czuje się dobrze psychicznie przede wszystkim bo z tym miałam największy problem - nie tyję , a może troszkę po malutku chudnę
wcześnie moja psychika wariowała ważyłam się 10 razy dziennie o innych rzeczach nie wpominając

było minęło ja musiałam do tego dorosnąć
teraz mi dobrze

Kamila, z wariującą głową trzeba zrobić porządek, bo to w niej wszystko siedzi. Ważne jest to, żeby o siebie dbać, bez przesady w żadną stronę.
Rytla 14:27, 13 gru 2016

Dla mnie słodkie może całkowicie nie istnieć, jak pieką, wystarczy, że powącham, jeść nie muszę.
Jakoś inaczej jestem zepsuta, nie słodyczowo.
UrsaMaior 14:29, 13 gru 2016

Ty to masz dobrze Ja lubię, choć jak przestaje się jeść słodycze, to odechciewa się ich. Piszę namiar na priv. Wizyta jest raz w miesiącu, więc można się zorganizować. Najgorzej zacząć, bo będziesz musiała kilka badań wykonać, chyba, że masz aktualne. Pewnie masz, w związku z maleństwem.
Rytla 14:50, 13 gru 2016

Dzięki!