Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

abiko 13:14, 26 maj 2017

Iza ja też poproszę
malgol 13:15, 26 maj 2017

Ale jaki ten świat mały
Makao_J 14:01, 26 maj 2017

No mi też daj linka
Toszka 14:18, 26 maj 2017

to i mnie daj - muszę materace pod altaną obszyć... wprawdzie teściowa coś tam spreparować ma, ale jej gust... dość powiedzieć, że jak mi prezentuje jakieś ciuchy to zawsze w cętki lub w tygrysie pasy... (bez emotikonu to piszę, bo tu musi grobowa cisza zapaść)

ciszaaaaaa
malgol 14:38, 26 maj 2017

Trzeba mieć nadzieję, że tesciowa nie czyta tego forum...
Kawa 14:43, 26 maj 2017

Toszka napisał(a)
to i mnie daj - muszę materace pod altaną obszyć... wprawdzie teściowa coś tam spreparować ma, ale jej gust... dość powiedzieć, że jak mi prezentuje jakieś ciuchy to zawsze w cętki lub w tygrysie pasy... (bez emotikonu to piszę, bo tu musi grobowa cisza zapaść)

ciszaaaaaa

hihiihih
Rytla 15:26, 26 maj 2017

Bardzo podoba mi się "Iza chce, Iza ma".
U nas działa podobnie.
Jak mnie mąż przywiózł, bym zobaczyła stan surowy zamknięty, popłakałam się całą sobą, gdy weszłam do kuchni, okno zgodnie z projektem wysoko, jak u Was. Ciemna ta kuchnia i straszna. Za dwa dni mąż mówi, że ma niespodziankę, okna wydłubane i wsadzone jeszcze raz, z pół metra niżej. A potem, już po odbiorze formalnym domu, jeszcze jedno nielegalne okno mi wstawił, by mi było jeszcze jaśniej. I dachowe w sypialni obiecał, co go projektant nie zauważył, że potrzebne.
Świetny nowy pokój Synka!
UrsaMaior 16:22, 26 maj 2017

Toszka napisał(a)

ciszaaaaaa

Hahahahaha Oparskałam komputer na myśl o Tobie jako Tygrysicy
UrsaMaior 16:23, 26 maj 2017

Rytla napisał(a)
Bardzo podoba mi się "Iza chce, Iza ma".
U nas działa podobnie.
Jak mnie mąż przywiózł, bym zobaczyła stan surowy zamknięty, popłakałam się całą sobą, gdy weszłam do kuchni, okno zgodnie z projektem wysoko, jak u Was. Ciemna ta kuchnia i straszna. Za dwa dni mąż mówi, że ma niespodziankę, okna wydłubane i wsadzone jeszcze raz, z pół metra niżej. A potem, już po odbiorze formalnym domu, jeszcze jedno nielegalne okno mi wstawił, by mi było jeszcze jaśniej. I dachowe w sypialni obiecał, co go projektant nie zauważył, że potrzebne.
Świetny nowy pokój Synka!

I tak ma być Jak się chce mieć spokój w domu i zagrodzie, oczywiście;D
Toszka 16:34, 26 maj 2017

UrsaMaior napisał(a)

Hahahahaha Oparskałam komputer na myśl o Tobie jako Tygrysicy

Ty się nie śmiej - już i spodnie w cętki dostałam szyte u klafcowej, bluzek by była kolekcja... gdyby nie mój system robienia porządków - w czym ostatnie dwa lata nie chodzimy, to get out. Nawet na szmaty się to nie nadaje bo jakiś plastik. Tak w ogóle to dobra kobieta jest. W swoim domu