Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

April 13:45, 03 paź 2018

Właśnie sobie obejrzałam Dronning Ingrid. To ciekawy miskant, niewysoki ale fajnie się przebarwia na jesieni. Twój Izo też ma już takie ogniste liście?
UrsaMaior 13:45, 03 paź 2018

April napisał(a)
Tortem koleżanka mnie w pracy zaskoczyła, już chciałam tradycyjnie, grzecznie się wymówić, ale jakiś chochlik kazał mi najpierw zapytać "jaki" No i jak bezowy to szlag trafił silną wolę i zapomniałam jak się wczoraj katowałam na siłowni. Mi już nic nie zaszkodzi, gruba jestem to kawałka tortu nikt nie zauważy w boczkach

Hehehe dobre Też uwielbiam bezowe
UrsaMaior 13:46, 03 paź 2018

kwartet napisał(a)
Czytam że on liście na bordowo przebarwia tylko wielgachny 2-2,6 m.
Na końcówce go widziałam to już w amoku byłyśmy,ale trzeba naprawić błąd i go przygarnąć.

E tam, w górę to sobie może iść Wygląda pięknie!
April 13:47, 03 paź 2018

Rosi kupiłam w Skubiance przy ostatnich zakupach. Już miał kwiatostan i z trudem go upchnęłam do auta. Wielgachny będzie
UrsaMaior 13:47, 03 paź 2018

April napisał(a)
Właśnie sobie obejrzałam Dronning Ingrid. To ciekawy miskant, niewysoki ale fajnie się przebarwia na jesieni. Twój Izo też ma już takie ogniste liście?

Tak, ślicznotka Ostatnio wrzucałam fotkę jeżówki z nim w tle, zaraz mogę go iść spstrykać dla Ciebie. Strona 676.
UrsaMaior 13:49, 03 paź 2018

April napisał(a)
Rosi kupiłam w Skubiance przy ostatnich zakupach. Już miał kwiatostan i z trudem go upchnęłam do auta. Wielgachny będzie

Stamtąd to naprawdę nie da się wyjść bez zakupów
April 13:52, 03 paź 2018

Faktycznie już ma czerwone pędy
A miskanta Fireworks nie znalazłam. Może masz na myśli Feuerwerk? Wiem, wiem, czy to język ważny...
Toszka 13:56, 03 paź 2018

Białe kwiatostany ma też Silberfeder. Niższy jest i cudnie na jesieni wybarwiają mu się liście.

Łeb urywa tak wieje
Pszczelarnia 13:58, 03 paź 2018

April napisał(a)
Ale duje, dobrze że w robocie siedzę Właśnie pożarłam tort bezowy a tu kolejna słodziutka niespodzianka
Świetnie wygląda u ciebie jesień. Jednak trawy to jest to. Zatrawkuję się na maksa w przyszłym sezonie
Miskanty Memory też mam dwa. Trochę mnie denerwują te jego gołe łydki. U was też tak mają?
Od tego roku testuję Miskant Rosie i Goliath - też z białymi kłosami. Sie zobaczy co to warte

Czy ten Rosie ma białe czy różowe pióropusze?
UrsaMaior 13:58, 03 paź 2018

Toszka napisał(a)
Białe kwiatostany ma też Silberfeder. Niższy jest i cudnie na jesieni wybarwiają mu się liście.

Łeb urywa tak wieje

Zdaje się, że go mam, tylko zeżartego przez proso... pójdę sprawdzić, bo jakieś pióropusze widać, czyli nie poddaje się