Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Asiuniaa 21:01, 25 mar 2015

Ależ późną wiosną i latem będziesz miała satysfakcję z efektów przemian , ps. czekam u siebie
Anusia 21:04, 25 mar 2015

Staram się u Ciebie być na bierząco a tu co i raz kilka stron do poczytania. Dużo zmian. Piękna donica z kwiatami. U nas trochę opóżnień, eM teraz za wiele nie ma czasu. Ja sama nie poradzę z pracami bardziej budowlanymi.
makkasia 21:18, 25 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
A żeby nie było, ze na moim wątku straszy, to dla wrażliwych kwiatuchy zostawiam:

no kompozycja niesamowitej urody
Iwonko przyszła Genie
ren133 21:22, 25 mar 2015

Super zmiany u Ciebie Iwonko Dzieje się i będzie się działo Powodzenia
szemusia 21:27, 25 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Lecę opróżniać drewutnię, ale najpierw wam wstawię kilka fotek moich rabatek. Czekam na tulipanki i moje żurawki, które jesienią rozdzielałam i myślałam, że padły - pokazują już kolorek

Za chwilę zrobi się kolorowo
Żurawki to twarde bestie. Ja też dziś odkryłam, że te niemal martwe wypuszczają nowe listki...

Iwonko, a co to za trawka po prawo na pierwszym zdjęciu. Domyślam się, że jakiś carex chyba...
Sebek 21:34, 25 mar 2015

Się dzieje - i to jak profesjonalnie! Ten sznurek W sobotę też mnie kusił, ale stwierdziłem, że nie mam czasu i... pewnie będę poprawiać te linie, znowu
Kacha123 21:54, 25 mar 2015

Iwonko, obejrzałam zdjęcia i będzie tak elegancko! Super!
Anabell 00:22, 26 mar 2015

Iwonko, wstawiłam u siebie zdjęcia werben.

Oj! nie zazdroszczę przemian ale będę zazdrościła pięknych widoków
Tulipanki masz wysokie moje sadzone jesienią ledwo wychodzą z ziemi, dziś podlewałam.
Kolorowe nasadzenia wiosenne, można patrzeć bez końca.
Kupiłam bratki to mróz przeszkadzał wsadzić a wczoraj i dziś nie miałam kiedy się zająć posadzeniem.
MirellaB 05:36, 26 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Mirelko, twój M jest budowlańcem, to na takie lekkie prace ogrodowe pewnie nie ma czasu. Kiedyś musi odpocząć.
Mój obecnie tylko w weekendy przyjeżdża. Tęskni za domem.

Masz rację prawie na nic nie ma czasu
A jak Twój M wraca to pewnie podziwia co udało Ci się zrobić pod jego nieobecność ☺
Iwonka zapowiada się piękna dzisiaj pogoda. U mnie tak jest przyjemnie cieplutko na dworze. Już byłam na spacerku z psami i dokładnie zaplanowałam co dziś wykonam w ogrodzie.
Miłego dnia ☺
horcia 07:47, 26 mar 2015

Witaj Iwonko.Super zmiany u Ciebie o
donicach nie wspomnę.Chyba zgapie tę dekorację z patykami wierzby bo bardzo mi się podoba. Widziałam że zakupiłaś piękne okazy hortensji, czy możesz podać na pr adres i cene? Pozdrawiam i obserwuje