Agatko, z patyków masz, to fajnie. U mnie był eksperyment z młodych niezdrewniałych sezonowych przyrostów i też się udało.
Mam na rozsadniku patyczki, wypuszczają listki, ale to jeszcze nie jest czas na przesadzanie. Twoje, jak są drugi rok, to możesz. Mają silniejszy system korzeniowy. Niektóre patyki wsadziłam w tym roku na potencjalne miejsce, gdzie chciałabym mieć hortensję
Kasiu, dziękuję. Magiczne słowo: jak się rozrośnie
Dziś się sprzeczałam z e-Musiem, jak gęsto sadzić będziemy szmaragdy. Ja, że co 70 cm, on, że za rzadko. Powiedział, ze teraz go górą widać, a jak będą szmaragdy za rzadko, to pomiędzy będzie go widać Wtedy położenie się na płasko mu nie pomoże
Beatko, w tygodniu nie mam tyle obowiązków. Ja i młody i dorosła córka. Więc ogarniam. Gorzej, jak przychodzi weekend, bo wtedy zjeżdża z internatu starszy syn i przyjeżdża mąż i wtedy jest wir pracy, by wszystko ogarnąć i przygotować ich do następnego tygodnia.
dobrze że jej nie eksmitowałaś. Jutro zerknę jak młody ML wygląda , czy tak jak na zdjęciu ?
Ps. Gratuluję rozsady hortek, mnie chyba z naciskiem na chyba uda się rozsada Perowskiej, pokazują się młode listeczki na " patyczkach".