Tez bym miała dość, gdyby spacerowały po ścianach domu. Zawsze bym się zastanawiała, czy do sypialni przez okno nie wejdą, brrr. Wolę kwiotki
Moja magnolia Spectrum kwitnie. Moje drzewko ma aż 3 kwiatki
Moniko, zwykle w ogrodzie w ziemi znajdowałam pędraki chrząszcza, dość spore są. Też nie fajne i też szkodniki, a jak przechodzą w latające stadium, to wieczorem bombardują siedzących na tarasie, że tylko uciekać do domu pozostaje
Jak kopałam z e-Musiem nową rabatę, to znaleźliśmy dwa takie małe:
I to chyba larwa opuchlaka, koło centymetra miała. Zadeptałam na miejscu, a raczej na bruku
Małgosiu, widoczki piękne, zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam, ze dla niego ładne widoczki są na wątku, a on się pyta, czy już go nie chcę
Chyba jednak zostawię sobie mojego e-Ma dla siebie. Toć to skarb
Beatko, fajnie masz z tymi hortkami. Dzisiaj mój fachowiec biegał z deskami przez mój ogródek, gdzie mam zadołowane patyczki. Ja akurat trochę tam pieliłam. Zwrócił uwagę na te patyczki i się pytał, co to jest? Był zachwycony tymi młodymi listkami na patyczkach i że tyle tego. Też lubi ogródek. Wypatrzył nawet listki na patyczkach limek, gdzie ja ich nie widziałam. Jednak jak patyczki są grubsze, lepiej się ukorzeniają. Chyba mu potem jakieś dam. Będzie się cieszył