Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 00:02, 07 wrz 2015

L00zak napisał(a)
Iwonko jestem pod wrażeniem kolorów twojego ogrodu, zestawieniem roślin i ładu. Tylko klaskać bez końca. Cudownie się spaceruje u Ciebie

Michał, cieszę się, że się podoba
Na drugi rok roślinki się rozrosną, a ja zajmę się założeniem trawnika
bacowa 07:40, 07 wrz 2015

Już drugi dzień pada,i dobrze bo w zeszłym tygodniu trochę roślin przesadzałam to fajnie podleje. Muszę jeszcze na tej nowej rabacie bukszpanową obwódkę przesadzić bardziej do przodu bo rozplenice i kocimiętka cały bukszpan przykryła, wcale go nie widać

Daj znaka w wiadomej sprawie.Powodzenia życzę.
olga80 14:17, 07 wrz 2015

Witaj Iwonko , chwilę mnie nie było a u Ciebie wątek tak pognał do przodu, mam co nadrabiać a ogród nieustanie zachwyca, pięknie to wszystko wygląda
beata_m 14:44, 07 wrz 2015

Iwk4 napisał(a)

Beatko, ulżyło mi
Dawno temu, kiedy byłam jeszcze panną, mój przyszły szwagier jak się dowiedział, żem nauczycielka, gadać ze mną nie chciał. Tak z zasady, bo nie lubił szkoły i nauczycielu
Dziś po latach się z tego śmiejemy. Ale wtedy musiało trochę potrwać, by mnie zaakceptował

żartujesz?!?!?!? hahahah a ja tylko z czystej babskiej ciekawości
malgorzata_s... 15:21, 07 wrz 2015

Iwonko cudowne fotki.Też za hortki coś bym wcisnęła Pewno trawy
Pozdrawiam
Bogdzia 21:54, 07 wrz 2015

Iwonko trawki masz piękne a vanilki sliczne rumieńce maja. Pozdrówka.
Iwk4 21:41, 08 wrz 2015

bacowa napisał(a)
Już drugi dzień pada,i dobrze bo w zeszłym tygodniu trochę roślin przesadzałam to fajnie podleje. Muszę jeszcze na tej nowej rabacie bukszpanową obwódkę przesadzić bardziej do przodu bo rozplenice i kocimiętka cały bukszpan przykryła, wcale go nie widać

Daj znaka w wiadomej sprawie.Powodzenia życzę.

Ewa, u mnie pada już cały tydzień
Cały czas analizuję postępy na twojej nowej rabacie, bo planuję na mojej nowej rabacie, którą będę widziała głównie z daleka z okna posadzić hortensje i kocimiętkę. A z tyłu werbenę. Wszystko jest na tle żywopłotu z ligustru.
Wychodzi na to, ze kocimiętka pożera bukszpan? U mnie pożarła lawendę przy różach, dlatego planuję ją przesadzić. Tylko raz, że pada, a dwa chyba mam zakaz kopania
Zbyszek ostatnio słabo osiągalny. Brakuje siły roboczej...
Ewa, w sobotę nie jadę.
Iwk4 21:43, 08 wrz 2015

olga80 napisał(a)
Witaj Iwonko , chwilę mnie nie było a u Ciebie wątek tak pognał do przodu, mam co nadrabiać a ogród nieustanie zachwyca, pięknie to wszystko wygląda

Olga, miałam przestój, więc chyba nadrobiłaś kochana.
Czytałam u ciebie, ze dach Ci porwało. Straszne. I koszta się mnożą i to niemałe. Współczuję ...
Iwk4 21:43, 08 wrz 2015

beata_m napisał(a)

żartujesz?!?!?!? hahahah a ja tylko z czystej babskiej ciekawości

Beatko, nigdy nie wiesz, jak zareagują inni
Iwk4 21:48, 08 wrz 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Iwonko cudowne fotki.
Też za hortki coś bym wcisnęła Pewno trawy
Pozdrawiam

Gosiu, martwię się, czy jak hortki się rozrosną, to czy trawy się zmieszczą. Może werbenę tam wcisnąć? Tylko ona chyba nie lubi kwaśnej ziemi, a hortki tak. A może jakąś kulkę na pniu dać ? Brakuje przy ścianie najwyższego piętra. Sezonowały tam róże w doniczkach, ale znalazły nowego właściciela I teraz jest łyso.