Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

anabuko1 21:27, 12 paź 2014

Napia napisał(a)

Aniu, dziękuję u Ciebie dalii zatrzęsienie i jak pięknie kwitną

Bo ja na nie jeszcze chucham żeby moje oczy jeszcze nacieszyły
Napia 21:32, 12 paź 2014

LusiSylwia napisał(a)
witam serdecznie sąsiadkę piękny dom oj naprawdę jaki romantyczny niepospolity jak na wielkopolskę pięknie u Ciebie ogród dojrzewa będę zaglądać, podglądać i czasami ściągać ha

Miło mi Cię gościć, sasiadko I dziękuję za komplementy ogród jeszcze młody, więc na razie jeszcze za bardzo nie ma co oglądać, ale zapraszam serdecznie pewni Pozdrawiam
Napia 21:35, 12 paź 2014

yolka napisał(a)
Powąchałąm wszystkie kwiatki. dobrej nocy

Jolu, dobranoc i pachnących słońcem snów życzę
Napia 21:37, 12 paź 2014

Bogdzia napisał(a)
Miłego i ciepłego tygodnia życzę.

Bożenko dziękuję oby się spełniły Twoje życzenia, bo tydzień zapowiada się bardzo pracowicie
Pozdrawiam serdecznie
Napia 21:40, 12 paź 2014

anabuko1 napisał(a)

Bo ja na nie jeszcze chucham żeby moje oczy jeszcze nacieszyły

I cieszą Aniu oczy nas wszystkich śliczne są
Pozdrawiam
ModraSowa 22:34, 12 paź 2014

Napia napisał(a)

Przemku, gdzie się podziewałeś
Kwiaty u mnie powariowały - wszystko kwitnie. Strach, że przyjdą mrozy, a wtedy rośliny pomarzną i będzie po nich. Patrzyłam na długoterminową prognozę pogody i przez najbliższy miesiąc nie zapowiadają nadejścia zimy i mrozów, a ja obawiam się, że za chwilę zaczną startować sadzone we wrześniu tulipany i czosnki
Brak czasu chyba wszystkim ostatnio doskwiera
Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko, ja wysadziłam dopiero 1/3 cebul. Może to i dobrze. Tak mnie jakoś teraz przeraziła ta perspektywa kwitnących w październiku tulipanów
Gardener27 22:44, 12 paź 2014

Napia napisał(a)

Przemku, gdzie się podziewałeś
Kwiaty u mnie powariowały - wszystko kwitnie. Strach, że przyjdą mrozy, a wtedy rośliny pomarzną i będzie po nich. Patrzyłam na długoterminową prognozę pogody i przez najbliższy miesiąc nie zapowiadają nadejścia zimy i mrozów, a ja obawiam się, że za chwilę zaczną startować sadzone we wrześniu tulipany i czosnki
Brak czasu chyba wszystkim ostatnio doskwiera
Pozdrawiam serdecznie

Zaginąłem w akcji He he he

Prognozy są bardzo łaskawe więc mam nadzieje że będziemy długo się cieszyć złotą jesienią Czyżby powtórka z tamtego roku ?
Ja też już wszystkie cebulowe posadziłem ale na razie nic nie wychyla się z ziemi Ostatnio delikatnie rozgrzebałem miejsce gdzie sadziłem szafirki to już miały ładne korzonki

Zmykam Kolorowych snów
AgnieszkaW 22:46, 12 paź 2014

Agnieszko, u Ciebie trochę letnio, trochę jesiennie, a nawet pierwiosnki zakwitły Pozdrawiam
Napia 06:52, 13 paź 2014

ModraSowa napisał(a)

Agnieszko, ja wysadziłam dopiero 1/3 cebul. Może to i dobrze. Tak mnie jakoś teraz przeraziła ta perspektywa kwitnących w październiku tulipanów

Aniu, dobrze ja zaczęłam w połowie września i chociaż ostatnie cebule wsadzałam w sobotę, to ta przerażająca perspektywa kwinących jesienią tulipanów i krokusów staje się coraz bardziej realna
Miłego dnia
Napia 06:59, 13 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Zaginąłem w akcji He he he

Prognozy są bardzo łaskawe więc mam nadzieje że będziemy długo się cieszyć złotą jesienią Czyżby powtórka z tamtego roku ?
Ja też już wszystkie cebulowe posadziłem ale na razie nic nie wychyla się z ziemi Ostatnio delikatnie rozgrzebałem miejsce gdzie sadziłem szafirki to już miały ładne korzonki

Zmykam Kolorowych snów

Tak właśnie myślałam
Prognozy łaskawe? Ja mam wrażenie, że jak cebule wyjdą z ziemi, to będzie mały horror Przyjrzałm się tulipanom i wygląda na to, że u mnie też na razie w porządku
Pozdrawiam