Aga - a te astry bylinowe o cudnym czerwonobordowym kolorze to miałabyś na zbyciu może ? Ja mam sporo siewek firletki, rudbekii, kocimiętki, słonecznika szorstkiego, sporo nasion np. Aksamitek, orlików, ostróżek.
Ewo, to niestety nie astry, ale drobnokwiatowe chryzantemy kupione w sklepie ogrodniczym kilka dni temu Pani mówiła, że jest szansa na to, że normalnie przezimują w naszym klimacie. Posadziłam na rabacie, gdzie akurat zrobiło się wolne miejsce, aby zdobiły ten fragment ogrodu aż do mrozów. Może zagości u mnie na dłużej Jeżeli tak, to chętnie się podzielę w przyszłym roku a teraz może coś innego Cię zainteresuje?
Za nasionka dziękuję
Pozdrawiam serdecznie
Halinko, ślicznie dziękuję Tobie również życzę miłej niedzielibo dzisiaj po całym dniu w ogrodzie, na pewno jesteś zmęczona Mnie także sobota minęła pracowicie - w domu i w ogrodzie, a jutro także ogród i trochę więcej niż zwykle leniuchowania
Pozdrawiam serdecznie!!!
Bożenko, jakoś tak się stało, że kwiaty pięknie kwitną, a powinny powoli szykować się do zimowego snu Goździki dopiero zaczynają kwitnienie i rzeczywiście pachną...
Miłej niedzieli i dużo słoneczka