Aniu, a ja zachwycam się stale Twoimi różami, które tak pięknie kwitną
Osteospermum nawet nie wiedziałam, że mam taką roślinkę w ogrodzie dostałam ją w formie gratisu od pani na rynku, gdy wiosną kupowałam bylinowe. Była nieco zabiedzona, ale doszła do siebie i nawet zakwitła. Potem długo nic i niedawno pokazała pączki. Rośnie w cieniu, a właśnie doczytałam, że to stokrotka afrykańska, którą podziwiałam u Aganii, i że lubi słońce, a ja jej zafundowałam ekstremalne warunki szkoda, że to jednoroczna, w przyszłym roku znajdę dla niej miejsce na słonecznej rabacie
Halinko, poszerzaną rabatkę widziałam i jestem ciekawa, co na niej planujesz
Kiścień ładnie wygląda,szczególnie ten z kolorowymi liśćmi.
Zapraszam do buszowania, może znajdziesz coś, co się Tobie spodoba, a ja chętnie się podzielę
Wszystko w porządku, tylko doskwiera brak czasu. Myślałam, że gdy przyjdzie późna jesień, znajdę go więcej, ale na razie za bardzo się to nie udaje ale pozdrawiam cieplutko i życzę przyjemnego weekendu - jutro już piątek
Mam tak samo na wszystko brakuje czasu, wczesnym rankiem przed pracą skosiłam trawniczek ostatni raz mam nadzieję, przychodzę i jest ciemno i co tu robić?
Ale piątek to jest świetna wiadomość bo w sobotę nadgonię wszystkie zaległości, czego i Tobie Aguś życzę.