Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 06:44, 25 cze 2014

Asiu jak miło, bardzo mnie to cieszy Czuj się swobodnie
Mój ogród na razie w skali mikro, ale chciałabym, aby był, tak jak to napisałaś, ciepły, przytulny i romantyczny
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
asiach 08:47, 25 cze 2014

Napia napisał(a)
Asiu jak miło, bardzo mnie to cieszy Czuj się swobodnie
Mój ogród na razie w skali mikro, ale chciałabym, aby był, tak jak to napisałaś, ciepły, przytulny i romantyczny
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Dziękuję i wzajemnie
Napia 09:04, 25 cze 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję i wzajemnie

Dziękuję
dajana 11:00, 25 cze 2014

Napia napisał(a)
Szałwia i lawenda - piękny zestaw Jeden z moich ulubionych

Moich również ,śliczny zestaw .Moja lawenda jest bardziej niebieska ale cos mało ma kwiatów a krzaczki nie są tak malutkie ,nie wiem dlaczego .czy lawendę się czymś zasila aby pobudzić kwitnienie?
asiach 11:20, 25 cze 2014

dajana napisał(a)

Moich również ,śliczny zestaw .Moja lawenda jest bardziej niebieska ale cos mało ma kwiatów a krzaczki nie są tak malutkie ,nie wiem dlaczego .czy lawendę się czymś zasila aby pobudzić kwitnienie?

Przepraszm, że się wcinam ale moim daniem wszystko co rosnie trzeb azasilać a co kwitnie to spejalnym nawozem do roslin kwitnących. Z czasm nawet najlepsza gleba jest wyjałowiona. Czasami starczy podsypać kompostem ale myslę, ż eto pomoże na wzrost. A to piszę z wasnego doświadczenia. W jednym roku jakoś nie zasiliłam roslin kwasolubnych kwitnących i azalie nie wypuścił ani jednego kwiatka taka małą niespodzianke mi sprawiły.
Napia 14:14, 25 cze 2014

dajana napisał(a)

Na razie jeszcze niczym nie zasilam, bo gleba gliniasta i raczej żyzna, a roślinki młode, ale w przyszłym roku na pewno będę je nawozić
Napia 14:14, 25 cze 2014

asiach napisał(a)

Przepraszm, że się wcinam ale moim daniem wszystko co rosnie trzeb azasilać a co kwitnie to spejalnym nawozem do roslin kwitnących. Z czasm nawet najlepsza gleba jest wyjałowiona. Czasami starczy podsypać kompostem ale myslę, ż eto pomoże na wzrost. A to piszę z wasnego doświadczenia. W jednym roku jakoś nie zasiliłam roslin kwasolubnych kwitnących i azalie nie wypuścił ani jednego kwiatka taka małą niespodzianke mi sprawiły.

Asiu, wielkie dzięki za szybką pomoc
Agania 14:35, 25 cze 2014

Trzymam kciuki za twoje astry, powinny zakwitnąć, kosmos wzszedł ci wzorcowo

Podziwiam roże...jak romantycznie u ciebie.....tez mam szałwie obok lawendy
Napia 15:57, 25 cze 2014

Agania napisał(a)
Trzymam kciuki za twoje astry, powinny zakwitnąć, kosmos wzszedł ci wzorcowo

Podziwiam roże...jak romantycznie u ciebie.....tez mam szałwie obok lawendy

Bardzo mnie cieszą Twoje słowa ten romantyzm mi się marzy
Kosmos wysiał się sam, przesadziłam go w dwa miejsca, gdzie będzie tworzył delikatną różową mgiełkę,a astry, wierzę, że dadzą radę, i będę mogła jesienią pokazać zdjęcia
Gardener27 20:40, 25 cze 2014

Witaj Agnieszko

Wracam po dłuższej nieobecności Twój ogród rośnie w oczach Podoba mi się jak łączysz kolory Ta szałwia z lawendą wyglądają zjawiskowo

Czas na cięcie Hakuro Nożyce w dłoń i do dzieła

Pozdrawiam