Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 23:23, 11 mar 2016

olga80 napisał(a)

ja też miałam w planach prace w ogrodzie jednak deszcz mnie przegonił ciekawe co będzie jutro

Prognozy nie napawają optymizmem ale może kilka godzin będzie do zniesienia. Za dużo pracy, a niedzielę mam zajętą. Liczę na to, że uda nam się trochę popracować
Napia 23:24, 11 mar 2016

tulucy napisał(a)
I ja planuję po południu podziałać, jak pogoda pozwoli.

Będziemy ją oczarować na różne sposoby może się zlituje
Napia 23:26, 11 mar 2016

Alisonek napisał(a)
Aguś pewnie że namiary się przydadzą. Ewa wspominała o Kórniku i o Byczkowskich, ale jeszcze nigdzie nie dzwoniłam bo jakoś ta pogada odstrasza przed robieniem czegoś w ogrodzie. potem będzie tylko dylemat na co się zdecydować buziaki

To na pewno dalej od Was, ale oferta warta rozważenia. Pan bardzo miły i wiele można ustalić przez telefon.

Wiadomość na priva.
Napia 09:33, 12 mar 2016

U mnie właśnie zaczął padać śnieg

Pozdrawiam znad porannej kawy, myśląc sobie, że dzisiaj to pewnie nic nie zrobię w ogrodzie
Nallar 09:42, 12 mar 2016

Napia napisał(a)

Pozdrawiam znad porannej kawy, myśląc sobie, że dzisiaj to pewnie nic nie zrobię w ogrodzie

Jaka szkoda wiem jak bardzo Ci zależało, jak bardzo chciałaś zrobić porządki w ogrodzie Marne to będzie pocieszenie ale u mnie też pada i tylko +3
Coś te moje kciuki zawodzą
Anda 09:48, 12 mar 2016

To chociaz masz dzisiaj wolne. Ja musze zaraz do pracy i tez w ogrodzie nic nie porobie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Napia 09:49, 12 mar 2016

Nallar napisał(a)

Jaka szkoda wiem jak bardzo Ci zależało, jak bardzo chciałaś zrobić porządki w ogrodzie Marne to będzie pocieszenie ale u mnie też pada i tylko +3
Coś te moje kciuki zawodzą

Na razie Ewuś zaklinam pogodę może się uda
kosolka 09:54, 12 mar 2016

Na razie chyba nie mamy co się łudzić... Przynajmniej u nas - cały marzec nieciekawy ma być. A ciepło tak naprawde dopiero w drugim tyg kwietnia. Przedwiośnie takie jak lata temu, a my już się odzwyczailiśmy od tego.. Wiosna przez długi czas szybko przychodziła. U nas zimno jak diabli. Wieje lodowato. Brrrr!!!! CHociaż w domu można porządki wiosenne zrobić w taką pogodę, taki plus.. Pozdrawiam cieplutko, mimo wszystko!
olga80 10:00, 12 mar 2016

Napia napisał(a)

u mnie też ogrodowo nic się dziać nie będzie mżawka pada wietrzyk wieje pytam się gdzie ta wiosna ???
Nallar 10:26, 12 mar 2016

Napia napisał(a)

Na razie Ewuś zaklinam pogodę może się uda

A ja tym czasem: Posłucham Theodora Roosevelta który powiedział:

"Zrób co możesz, z tym co masz, tam gdzie jesteś".