Tego się właśnie obawiam. I dlatego chciałabym wiedzieć, jaką formę będzie miał buk, bo jeżeli to będzie taki mały parasol, to nie powinny sobie wchodzić w drogę.
Chociaż z drugiej strony zanim orzech urośnie na tyle, by zaczął przeszkadzać, minie bardzo dużo czasu
Czyli zawilec grecki Super Lubie wiedzieć, kto miesza w moim ogródku. Różą Ani przepiękna i cieszę się, że jest duża szansa na to, że i moje takie bedą
Dzisiaj niestety już muszę uciekać, a tyle chciałabym napisać i pozaglądać do Was Może jutro się uda
Na dobranoc bratki, które kupiłam zamiast królewskich rododendronów, po które spaecjalnie pojechałam do Au. Nie było odmiany, na której mi zależało, więc pocieszyłam się innymi kwiatkami
Witaj, napisałaś u Doni że kupiłaś poidełko podobne do jej tylko głębsze. Czy możesz wstawić jego zdjęcie i podać gdzie je kupiłaś?
A jeśli chodzi o orzecha włoskiego to czytałam że pod nim nic nie chce rosnąć więc warto się zastanowić nad jego miejscem w ogrodzie. Teraz jest malutki ale czas szybko płynie