Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 21:29, 27 gru 2017

Bardzo się cieszę, że do mnie zaglądacie naprawdę miło Was widzieć
Napia 21:34, 27 gru 2017

yolka napisał(a)
Fajnie, że znowu jesteś, cieszę się, życzę dobrego roku i nie zamykaj wątku, lepiej zrobić sobie przerwę

Dzięki Jolu mierzyłam się z myślami o zamknięciu wątku, ale tak naprawdę wcale tego nie chcę, tylko czasu ciągle brakuje. Kończący się rok wystarczająco uprzykrzył mi życie i mam szczerą nadzieję, że następny będzie od niego lepszy dla nas wszystkich
Napia 21:39, 27 gru 2017

iwonadm napisał(a)
Aga czekam

Iwonka, przykro , że muszę Cię rozczarować, ale nie mam żadnych zdjęć różyczek. Część z nich będę musiała wiosną przesadzić, bo mają trochę za ciasno i słabo rosną. Brzydkie, zimne lato i brak słońca też im nie pomogły. A jak Twoje się miały w tym roku?
Napia 21:41, 27 gru 2017

Radziu2013 napisał(a)

Ja też...ale FFFajnie że się odezwałaś

Aga, Tobie także życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku

Radziu, dziękuję Fantastycznego Nowego Roku Ci życzę !
Napia 21:47, 27 gru 2017

anabuko1 napisał(a)
Agnieszko witaj!!
Ja też jestem za tym abyś nie zamykala wątku.
I tobie życzę dużo radości i dobroci w Nowym 2018 Roku !!
Pozdrawiam cieplutko. U mnie wiosna.

Witaj Aniu! Wiosna w naszych ogrodach na całego a u mnie jeszcze kwitną jesienne róże...
Wątku nie zamykam, choć myślałam o tym całkiem na poważnie. Może trochę rzadziej i mniej intensywnie będę buszować po forum ale jednak chcę tu być
Pięknego i dobrego Nowego Roku życzę Tobie i Twoim bliskim !
Uściski ślę
Napia 21:51, 27 gru 2017

Nallar napisał(a)
Ale nas wytrzymałaś......

Wracaj do nas szybciutko.

Jestem już ... i bardzo się z tego cieszę.

AgataM 21:54, 27 gru 2017

Witaj Agnieszko. Rozumiem Ciebie doskonale, wiem co to znaczy brak czasu. Dla mnie czas wolny zaczyna się grubo po 21-22 a czasami po 23. Nie rezygnuj z wątku, niech będzie dla ciebie odskocznią od pracy. Tu naprawdę można odpocząć i wyluzować. Przecież jesteś tu bardzo lubiana.
Napia 22:26, 27 gru 2017

ryska napisał(a)

Pewnie w ogrodzie niewiele się działo pod względem przesadzania lub sadzenia nowych roślin.
Ale Ty już masz dojrzały ogród i z pewnością dawał Ci radość i powody do dumy.
Mogę tylko życzyć więcej czasu i oczywiście zdrowia.
Buziaki i czekam nieśmiało na jakieś zdjęcia

Jeśli tylko pogoda na to pozwoli, spróbuję zrobić zdjęcia, bo z tego roku prawie nic nie mam.
Ogród przez ten rok stał się prawdziwym tajemniczym ogrodem - tak bardzo zarósł liczę, że w następnym sezonie zajmę się nim należycie i rzeczywiście da wiele radości i będzie powodem do dumy.
Buziaki ślę
Napia 22:42, 27 gru 2017

AgataM napisał(a)
Witaj Agnieszko. Rozumiem Ciebie doskonale, wiem co to znaczy brak czasu. Dla mnie czas wolny zaczyna się grubo po 21-22 a czasami po 23. Nie rezygnuj z wątku, niech będzie dla ciebie odskocznią od pracy. Tu naprawdę można odpocząć i wyluzować. Przecież jesteś tu bardzo lubiana.

Witaj Agata
Dziękuję za miłe słowa I cieszę się, że do mnie zaglądasz zgadzam się z Tobą, że tu naprawdę można odpocząć i wyluzować i to jest świetne, bo mam wrażenie, że ostatni rok spędziłam na rollercoasterze, więc czas najwyższy trochę zwolnić i trochę odsapnąć, w ogrodzie na przykład lub na ogrodowym forum
AgataM 23:01, 27 gru 2017

Dla mnie odskocznią jest wymyślanie sezonowych dekoracji do ogródka ( świątecznych i stosownych do pór roku). Czy udaje mi się je wykonać? Różnie z tym bywa. Ale nie myślę o pracy i spokojniej śpię. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Dorotka z W moim małym ogródeczku zamieściła trochę z mojego ogródka. Właśnie to jest odpoczynek. Ach...