Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

malgorzata_s... 09:08, 28 gru 2017

Część AguśWiele osób w tym roku bywało mało albo wcale na forum.
Ten rok był feralny i smutny. Niech więc się kończy i niech przyjdzie lepszeBuziaki
jolanka 20:18, 28 gru 2017

Będzie lepszy, na pewno
Napia 13:34, 29 gru 2017

AgataM napisał(a)
Dla mnie odskocznią jest wymyślanie sezonowych dekoracji do ogródka ( świątecznych i stosownych do pór roku). Czy udaje mi się je wykonać? Różnie z tym bywa. Ale nie myślę o pracy i spokojniej śpię. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Dorotka z W moim małym ogródeczku zamieściła trochę z mojego ogródka. Właśnie to jest odpoczynek. Ach...

Świetnie, że masz taki fajny sposób na odreagowanie dekoracje to nie moja bajka, ale książki i dobra kawa pomagają mi się odstresować
Zdjęcia w wątku Dorotki? Obejrzę z przyjemnością ale koniecznie, prędziutko załóż swój wątek! Będziemy kibicować
Napia 13:37, 29 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Część AguśWiele osób w tym roku bywało mało albo wcale na forum.
Ten rok był feralny i smutny. Niech więc się kończy i niech przyjdzie lepszeBuziaki

Jak miło Cię widzieć Gosiu czyli trzymamy kciuki, żeby nadchodzący rok był lepszy -radosny i pełen szczęśliwych przypadków Buziaki
Napia 13:38, 29 gru 2017

jolanka napisał(a)
Będzie lepszy, na pewno

I tej wersji będziemy się trzymać Pozdrawiam Jolu
anabuko1 16:39, 31 gru 2017

Napia napisał(a)

Witaj Aniu! Wiosna w naszych ogrodach na całego a u mnie jeszcze kwitną jesienne róże...
Wątku nie zamykam, choć myślałam o tym całkiem na poważnie. Może trochę rzadziej i mniej intensywnie będę buszować po forum ale jednak chcę tu być
Pięknego i dobrego Nowego Roku życzę Tobie i Twoim bliskim !
Uściski ślę

Aguniu, cieszę się,że jesteś i będziesz.
Ja też czasami jestem częściej, czasami rzadziej.
Jaj to w życiu, rózne sprawy i nasze obowiązki.
U mnie ze 2 tylko róze teraz kwitną,Ale cieszą bardzo.
Dziękuję za życzenia.
Tobie też życzę wspaniałego, dużo więcej radośniejszego i spokojnego Nadchodzącego Nowego Roku!!.
AgataM 17:55, 31 gru 2017

Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!

Napia 07:35, 05 sty 2018

anabuko1 napisał(a)

Aguniu, cieszę się,że jesteś i będziesz.
Ja też czasami jestem częściej, czasami rzadziej.
Jaj to w życiu, rózne sprawy i nasze obowiązki.
U mnie ze 2 tylko róze teraz kwitną,Ale cieszą bardzo.
Dziękuję za życzenia.
Tobie też życzę wspaniałego, dużo więcej radośniejszego i spokojnego Nadchodzącego Nowego Roku!!.

Dzięki Aniu niech ten rok będzie dla nas po prostu dobry, a na pewno lepszy niż ten poprzedni pod każdym względem!

W ogrodzie teraz niewiele się dzieje, ale pogoda bardziej jesienna niż zimową, więc jeśli tylko czas pozwoli ( i nie będzie padać), choć trochę nadrobię jesienne porządki moje okrywowe róże Lovely Fairy mają wiechcie przekwitniętych pąków,które nie zdążyły się rozwinąć i brzydko wyglądają. I dlatego pójdą na pierwszy ogień
Napia 07:46, 05 sty 2018

AgataM napisał(a)
Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!

Agatko, dziękuję i życzę Tobie i Twoim bliskim dobrego, pięknego roku, życzliwych ludzi wokół siebie i wielu szczęśliwych chwil. I oczywiście wspaniałego ogrodu!
anabuko1 12:28, 05 sty 2018

Te anioły są przepiękne.
Muszę sobie je gdzieś zapisać i takie na drugi rok zrobić.
Pozdrawiam