Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Nallar 21:24, 17 sty 2017

Plany są i to ambitne.
ryska 21:25, 17 sty 2017

Cudny Małgosiu, po prostu cudny, dziękuję Ci bardzo
ryska 21:31, 17 sty 2017

Nallar napisał(a)
Plany są i to ambitne.

Ambitna to byłaby przeprowadzka w Bieszczady tutaj będzie tylko trochę gadania po co i gdzie to się zmieści jak się nie zmieści.
Byłam z Iwoną w Wojsławicach na kwitnieniu lilaków.
Jakie tam były cuda, pachnidła.
Mieć choć 1 sztukę, taki mam cel
Donia72 21:31, 17 sty 2017

U mnie rosną dwa i pięknie pachną jak siedzę na huśtawce
Margarete 21:53, 17 sty 2017

ryska napisał(a)

Ambitna to byłaby przeprowadzka w Bieszczady tutaj będzie tylko trochę gadania po co i gdzie to się zmieści jak się nie zmieści.
Byłam z Iwoną w Wojsławicach na kwitnieniu lilaków.
Jakie tam były cuda, pachnidła.
Mieć choć 1 sztukę, taki mam cel

A byłaśe w Arboretum w Kórniku ? Tam są dopiero lilaki, ze 200 odmian,szał kolorów i zapachów. Pojechałoam na kwitnące magnolie ale dzień wcześniej przeszła wielka burza i postrząsała płatki magnoliom ale za to lilaki w tym dniu pobiły wszystko...polecam majowy wypad tam i do tego pałac w Rogalinie który jest obok z dumnymi, starymi rogalińskimi dębami (Lech, Czech, Rus ) i po drodze zamek w Gołuchowie k\Kalisza też w pięknym otoczeniu starych drzew, magnolii i całodniowa, intensywna wycieczka zaplanowana
ryska 22:12, 17 sty 2017

Margarete napisał(a)

A byłaśe w Arboretum w Kórniku ? Tam są dopiero lilaki, ze 200 odmian,szał kolorów i zapachów. Pojechałoam na kwitnące magnolie ale dzień wcześniej przeszła wielka burza i postrząsała płatki magnoliom ale za to lilaki w tym dniu pobiły wszystko...polecam majowy wypad tam i do tego pałac w Rogalinie który jest obok z dumnymi, starymi rogalińskimi dębami (Lech, Czech, Rus ) i po drodze zamek w Gołuchowie k\Kalisza też w pięknym otoczeniu starych drzew, magnolii i całodniowa, intensywna wycieczka zaplanowana

Jeszcze nie byłam- wszystko przede mną - jak nogi pozwolą
Stąd dystans i spontaniczne działania.
Na chwilę obecną nieoperowana=chora noga, pozwala mi przejść ok. kilometra bez bólu. Operowana= z endoprotezą, pozwala iść i iść, nie wiem ile, bo tamta nie pozwala
200 odmian coś wspaniałego, już czuję zapach
Nallar 22:28, 17 sty 2017

nieoperowana=chora noga, pozwala mi przejść ok. kilometra bez bólu. Operowana= z endoprotezą, pozwala iść i iść, nie wiem ile, bo tamta nie pozwala

Dobre
ryska 22:42, 17 sty 2017

Nallar napisał(a)
nieoperowana=chora noga, pozwala mi przejść ok. kilometra bez bólu. Operowana= z endoprotezą, pozwala iść i iść, nie wiem ile, bo tamta nie pozwala

Dobre

Co nie szklanka do połowy pełna, szklanka do połowy pełna
Swoją drogą medycyna w tym temacie się spisała jak na razie, bo to dopiero 2 lata po.
Nallar 23:22, 17 sty 2017

Podczas mojego ostatniego pobytu w tym urokliwym i przytulnym miejscu finansowanym przez NFZ poznałam kobitkę z podobnym problemem jak Twój.
Babeczka ma 73 lata, każdego ranka gimnastykę uprawiała tak intensywną że mnie na sam widok bolały gnaty. Opowiadała o swoich długich spacerach, sali gimnastycznej na którą uczęszcza, ruchliwa baba jak mrówka.
Endo biodrowe miała robione sześć lat temu.

Złapałaś gumę? nie myśl o niej, pomyśl że masz trzy dobre.
Anda 08:57, 18 sty 2017

Lilaki, muszę się dokształcić na ten temat. Palibin to taka mniejsza odmiana?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies