Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

09:02, 18 sty 2017
Reniu uwielbiam Twoje podejście do wielu spraw.
Niech ta zdrowa noga motywuje tę drugą bo endo sprawuje się dobrze.
Będzie dobrze Reniu a przed Tobą dłuuugie spacery.

W Gołuchowie byłam kiedy był czas kwitnienia rododendronów,magnolii.Przepiękny zamek i pałac,jest co zwiedzać.Uwielbiam takie wycieczki.

U nas też biało.Na podwórku mam lodowisko.Mgła dziś osadziła piękną szadź na drzewach,trawach ale nie ryzykuję z aparatem,strach wychodzić.Jedną wywrotkę tej zimy już zaliczyłam.Nie podejrzewałam siebie,że tak szybko potrafię się podnieść.Moje walonki mnie zawiodły ale na lód chyba nie ma żadnych antypoślizgowych butów chyba,że jakieś smarowidło zastosować na podeszwy

Małgosi lilak poczułam przez ekran,piękny.
ryska 17:17, 18 sty 2017

Nallar napisał(a)
Podczas mojego ostatniego pobytu w tym urokliwym i przytulnym miejscu finansowanym przez NFZ poznałam kobitkę z podobnym problemem jak Twój.
Babeczka ma 73 lata, każdego ranka gimnastykę uprawiała tak intensywną że mnie na sam widok bolały gnaty. Opowiadała o swoich długich spacerach, sali gimnastycznej na którą uczęszcza, ruchliwa baba jak mrówka.
Endo biodrowe miała robione sześć lat temu.

Złapałaś gumę? nie myśl o niej, pomyśl że masz trzy dobre.

Różne mam perypetie za sobą i przed sobą ale podsumowując ruch w zwyrodnieniach jest bardzo ważny, nawet jak boli to trzeba go uskuteczniać.
Urokliwe, przytulne miejsce i to jest najlepszy optymizm
ryska 17:22, 18 sty 2017

Anda napisał(a)
Lilaki, muszę się dokształcić na ten temat. Palibin to taka mniejsza odmiana?

Tak
U Małgosi ma 15 lat i koronę na rozpiętość rąk. Czyli duży, ale myślę, że można go ciąć mocniej wg uznania.
Mam taką starą forsycję, wyprowadziłam ją na pieńku i tnę ile potrzeba. Ma zgrabną kopułę.

ryska 17:32, 18 sty 2017

Aniaaa napisał(a)
Reniu uwielbiam Twoje podejście do wielu spraw.
Niech ta zdrowa noga motywuje tę drugą bo endo sprawuje się dobrze.
Będzie dobrze Reniu a przed Tobą dłuuugie spacery.

W Gołuchowie byłam kiedy był czas kwitnienia rododendronów,magnolii.Przepiękny zamek i pałac,jest co zwiedzać.Uwielbiam takie wycieczki.

U nas też biało.Na podwórku mam lodowisko.Mgła dziś osadziła piękną szadź na drzewach,trawach ale nie ryzykuję z aparatem,strach wychodzić.Jedną wywrotkę tej zimy już zaliczyłam.Nie podejrzewałam siebie,że tak szybko potrafię się podnieść.Moje walonki mnie zawiodły ale na lód chyba nie ma żadnych antypoślizgowych butów chyba,że jakieś smarowidło zastosować na podeszwy

Małgosi lilak poczułam przez ekran,piękny.

Kończymy już Aniu ten temat nogowy, wolę o kwiatkach pisać
Choć bez nich pielęgnacja roślin byłaby trudniejsza może nawet niemożliwa.
Po lodzie też się boję chodzić ale wywrotkę zaliczyłam w lato w piękny słoneczny dzień na prostym podłożu, także dało mi to do myślenia
Polecam trapery w nich czuję się bezpieczniej.
Piękna nasza Polska cała sia la la la w piątek rano wyjazd do Zakopanego sia la la la la
Donia72 17:40, 18 sty 2017

Na skoki się wybierasz?
ryska 17:41, 18 sty 2017

Donia72 napisał(a)
Na skoki się wybierasz?

Oczywiście
Nallar 17:48, 18 sty 2017

Już myślałam że nie na skoki, a na stoki jedziesz Uff....
Donia72 17:59, 18 sty 2017

ryska napisał(a)

Oczywiście

Fajnie masz zazdraszczam
ryska 18:05, 18 sty 2017

Fajnie mam, to prezent od Mikołaja i Choinki także cieszy.
Ewa stok też będzie zdobyty kolejką, szczyt Gubałówki
Anda 18:15, 18 sty 2017

ryska napisał(a)

Tak
U Małgosi ma 15 lat i koronę na rozpiętość rąk. Czyli duży, ale myślę, że można go ciąć mocniej wg uznania.
Mam taką starą forsycję, wyprowadziłam ją na pieńku i tnę ile potrzeba. Ma zgrabną kopułę.

O, to dobre wiadomości Wpisuje na listę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies