Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 21:28, 06 lut 2017

Ewa plener bez kosów:
świeżo umyte okna, odsłonięta zasłona, aparat w gotowości, aparat na statywie, kawa/herbata/kawa, pełna gotowość zainteresowanej, kilka godzin oczekiwania, tańcząca Julka przewala statyw z aparatem (!), stres, nic się nie popsuło, ulga- brak kosów
Plener z kosami:
ooo kosy, zaraz szybko gdzie aparat a w pokrowcu, gdzie karta a w laptopie, jaka ciasna ta kurtka, cyk, cyk, cyk i są fotki
ryska 21:33, 06 lut 2017

Katkak napisał(a)
Goście zobowiązują, nie wyjdziesz jak przylecieli .

Masz rację Kasiu, nieważne, że rehabilitacja na konkretną godzinę
Dlatego tylko 3 fotki w biegu, bo inaczej byłoby więcej
Napia 21:33, 06 lut 2017

ryska napisał(a)
Ewa plener bez kosów:
świeżo umyte okna, odsłonięta zasłona, aparat w gotowości, aparat na statywie, kawa/herbata/kawa, pełna gotowość zainteresowanej, kilka godzin oczekiwania, tańcząca Julka przewala statyw z aparatem (!), stres, nic się nie popsuło, ulga- brak kosów
Plener z kosami:
ooo kosy, zaraz szybko gdzie aparat a w pokrowcu, gdzie karta a w laptopie, jaka ciasna ta kurtka, cyk, cyk, cyk i są fotki

I to chyba najlepsze podsumowanie : gdy się bardzo staramy, nic ni chce wyjść (albo przyjść), to co ciekawe pojawia się w chwili, gdy zupełnie nie jesteśmy na to przygotowani. Ale wtedy, gdy tę chwilę uda się złapać, jaka radość Jak w życiu
Nallar 22:52, 06 lut 2017

Reniu, Agnieszka napisała wszystko co chciałam napisać ja.

Szkoda że nie mogłam Cię zobaczyć w akcji.
Agania 22:59, 06 lut 2017

Cudowne foty...kosy jak żywe....zapytam o aparat, ale pewnie się wygłupię, masz rękę i oko
ryska 20:31, 07 lut 2017

Agnieszko, Ewo mam takie samo zdanie. Trochę endorfin mi się w tej sytuacji wytworzyło
Aganiu wiesz, że nie ma głupich pytań to zdjęcia robione z 1,5 m od "obiektu westchnień" nie mogło się nie udać, tym bardziej, że zajadały aż się uszy trzęsły. Mam leciwą lustrzankę i 2 obiektywy w zakresie: 18-55 mm i 70-300 mm
Pozdrawiam
23:05, 08 lut 2017
Reniu dobrze,że wszystko było pod ręką.Opis świetny
Na jednym wypadzie do naszego parku owszem aparat zabrałam a karta w tym czasie siedziała w laptopie.Nie powiem jak sobie w brodę plułam
katel 23:35, 08 lut 2017

Z rewizytą przyleciałam i buszuję sobie u Ciebie, początki oglądam . Kosy fajnie wyszły i te kolarze takie kolorystycznie uporządkowane .
Pszczelarnia 13:09, 09 lut 2017

Tak, przyroda nie zna pojęcia szkodnik. Proste, ale nieoczywiste.

gosika67 19:46, 10 lut 2017

Renatko bardzo ładne ujęcia, Ty widzę tak jak ja, gdy coś ciekawego to zaraz biegnę po aparat, ptaki, motyle, biedronki,nawet pająki mnie interesują,pozdrawiam.